jedrekx Opublikowano 25 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2013 schudłem żeby znowu przytyć wczoraj mnie ukochała mama, dzisiaj teściowa.. boję się jutra bo jutro znowu u mnie w domu :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 ja na trawienie zrobiłem 4km biegiem Ty weź nie świruj święta są potem będziesz biegał po browca do sklepu:decayed: browara i jacka w domu nie brakuje biegam bo brzuch dw rzy wiekszy niz zwykle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 ja na trawienie zrobiłem 4km biegiem Ty weź nie świruj święta są potem będziesz biegał po browca do sklepu:decayed: browara i jacka w domu nie brakuje biegam bo brzuch dw rzy wiekszy niz zwykle Ty....ale do brzuch większy ,....czy kolana bo nie rozumiem ?... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Dobis1 100 lat!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 Dobis stófka leci:drinks: fajnie masz podwójne świętowanie:drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 100 lat! Wysłane z Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 100! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 100! wszystkiego naj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 100lat!! \dobis1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 100 Grześ !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 26 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2013 dzięki pany - a czy podwójne święto hmmmmm co mi utkwiło w pamięci to to, że zawsze jeden prezent dostawałem hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 siema z rana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Dobis1 najlepszego :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Dobis1 najlepszego :drunk::drunk::drunk::drunk::drunk::drunk: dzięki Artur kiedyś se człowiek dodawał lat.... a teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 a teraz jak zataisz i nie wpiszesz w profilu to Ci jakaś menda napisze.....uzupełnij profil.........ehhh....masakra edit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 27 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2013 spóźnione sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 spóźnione sto lat dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi