Arturoo Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 Ty cwaniak a Ty co tu robisz hihi Bo ja to juz tu pracuje w Bielsku sie skonczylo hihi siemanko .... byś jak człowiek na spota z grilem przyjechał ,a nie zabawiasz zamiejscowych się Wihu dziwi ,że mu frekwencja spada......zara mu pw doniosę
przemciotorun Opublikowano 9 Marca 2014 Opublikowano 9 Marca 2014 ale dziala Ci to czy nie? szkoda ze w piatek nie napisales bylem na miejscu to bym sprawdzil, bo mam caly tylny zamek
winczako Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 no to mamy w Toruniu RS4 B7. Mam nadzieje ze sie tu pochwali! ;-). Bedzie z kim sie gonić ;-)
Arturoo Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 no to mamy w Toruniu RS4 B7. Mam nadzieje ze sie tu pochwali! ;-). Bedzie z kim sie gonić ;-) czadowo
eltom Opublikowano 11 Marca 2014 Opublikowano 11 Marca 2014 Avancik - przedwczoraj mijałem, spacerując po starówce. Zdaje się na ori wydechu - ale i tak brzmi pięknie
szewczyk91 Opublikowano 12 Marca 2014 Opublikowano 12 Marca 2014 ale dziala Ci to czy nie? szkoda ze w piatek nie napisales bylem na miejscu to bym sprawdzil, bo mam caly tylny zamek Nie działa mi to muszę nadal otwierać z kluczyka Cały zamek i reszta jest sprawna tylko te mikrostyki nie działają pod tą gumką przy żarówkach do podświetlania tablicy, w sobotę jak będę miał chwile to to wyciągnę i zrobię zdjęcie
jedrekx Opublikowano 13 Marca 2014 Opublikowano 13 Marca 2014 rezał ktoś w CB solara w b6 ? nie sądzę.. ---------- Post dopisany at 20:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ---------- proszę o informację ile osób mniej więcej będzie chętnych na wspólne spotkanie z klubem Passata 6. kwietnia, najlepiej poprzez oddanie głosu w ankiecie: http://a4-klub.pl/kujawsko-pomorskie-81/wspolne-spotkanie-kartingowe-a4-klub-and-passat-forum-319343/
Rekomendowane odpowiedzi