przemciotorun Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 przy -40 szukaj czegos ze skroconym skokiem.... badzie troche twardziej ale auto bedzie sie duzo lepiej prowadzilo
dobis1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 skoro obecnie pasuje Ci jak stoi to sprężyn nie zmieniaj tylko kup amory jak Przemek pisze ze skróconym skokiem i będzie git
Madox Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Gdzie w okolicy można wypiaskować i pomalować stalówki ? I jaki ewentualnie to koszt ?
gurban6 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Witaj,mam tylko telefon do firmy w Toruniu.Nie pamiętam ceny ale zrobili mi ok.Piaskowanie i malowanie proszkowo.Tel 608825359 ,firma z Torunia,mieści się za Makro na ul. Chrzanowskiego za Iglotexem po lewej stronie tuż za nimi.
bula87 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Gdzie w okolicy można wypiaskować i pomalować stalówki ? I jaki ewentualnie to koszt ? Wiśnia piaskiem posypuje ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:59 ---------- dzięki za spota Hubert miło było poznać obie B6 w pytę
dobis1 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 ja również thenx PS: WIŚNIA - Magda we francku nie ma lewego tylnego światła
Arturoo Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Gdzie w okolicy można wypiaskować i pomalować stalówki ? I jaki ewentualnie to koszt ? Wiśnia piaskiem posypuje .... Wiśnia jak piaskiem posypuje.....to obok stoi "wanna" bo synek jest rozrzutny ...... btw ciekawe kiedy na ślunsk zawito zaś ??
musti Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Opublikowano 1 Kwietnia 2014 Która lampa lepiej wygląda?http://s27.postimg.org/tq2d96rv3/20140329_155726.jpg Lewa
Arturoo Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ta lewa................jak stoisz plecami do furki.... poza tym Tyś jest świeżo po zabiegu więc nie jesteś wiarygodny ---------- Post dopisany 02-04-2014 at 04:51 ---------- Poprzedni post napisany 01-04-2014 at 22:36 ----------
przemciotorun Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witaj,mam tylko telefon do firmy w Toruniu.Nie pamiętam ceny ale zrobili mi ok.Piaskowanie i malowanie proszkowo.Tel 608825359 ,firma z Torunia,mieści się za Makro na ul. Chrzanowskiego za Iglotexem po lewej stronie tuż za nimi. a nie czasem w plastserwisie? ja tam piaskowalem felgi i malowalem proszkowo alu i stal, ostatnio robilem tam sprezyny, elementy zawieszenia i jarzma.... calkiem fajnie to wyszlo
Robertuss Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ja tam piaskowalem felgi i malowalem proszkowo alu i stal, ostatnio robilem tam sprezyny, elementy zawieszenia i jarzma.... calkiem fajnie to wyszlo A jak tam cenowo wygląda piaskowanie i proszek?
przemciotorun Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ja tam piaskowalem felgi i malowalem proszkowo alu i stal, ostatnio robilem tam sprezyny, elementy zawieszenia i jarzma.... calkiem fajnie to wyszlo A jak tam cenowo wygląda piaskowanie i proszek? felg juz nie pamietam ale za 4 sprezyny, 2 gorne mocowania amortyzatora do budy przod i 2 do tylu, jarzma, i jeszcze pare jakis pierdolek za piaskowanie i malowanie w roznych kolorach 150zl
gurban6 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Opublikowano 2 Kwietnia 2014 ---------- Post dopisany at 19:47 ---------- Poprzedni post napisany at 19:43 ---------- Witaj,mam tylko telefon do firmy w Toruniu.Nie pamiętam ceny ale zrobili mi ok.Piaskowanie i malowanie proszkowo.Tel 608825359 ,firma z Torunia,mieści się za Makro na ul. Chrzanowskiego za Iglotexem po lewej stronie tuż za nimi. a nie czasem w plastserwisie? ja tam piaskowalem felgi i malowalem proszkowo alu i stal, ostatnio robilem tam sprezyny, elementy zawieszenia i jarzma.... calkiem fajnie to wyszlo Przemo masz rację to ta firma,namiary do szefa dałem
Rekomendowane odpowiedzi