bula87 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 teraz już przepadł na zawsze i na spota już nigdy nie zawita..
bula87 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 jak karting nie wyjdzie 27 to można spota zrobić
przemciotorun Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Po swietach postaram sie naglosnic troche te kartingi bo teraz ciezko z czasem
jedrekx Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 w październiku, po powrocie z urlopu później było długo, długo nic.. a ostatnio wypadło mi coś ważniejszego, sorry Bukowina mi też wypadła ze względu na ważniejsze, rodzinne sprawy..
Artur82 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 w październiku, po powrocie z urlopu później było długo, długo nic.. a ostatnio wypadło mi coś ważniejszego, sorry Bukowina mi też wypadła ze względu na ważniejsze, rodzinne sprawy.. ogarnij się chłopie
jedrekx Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 dla mnie sprzedaż samochodu jest ważniejsza niż spot i ślub brata również jest ważniejszy niż zlot niemniej mam nadzieję, że spoty będą i planuję się pojawiać.. moje auto będzie teraz oszczędzane, na uczelnię nie będę już nim jeździł... wolę nie ryzykować żeby pewnego pięknego dnia nie okazało się, że mam pocięte opony.. albo auta nie będzie
musti Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Wesołych Świąt dla Was i Waszych Rodzin
Arturoo Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Jędruś ...człowieku do Ty piszesz...????? Od tego co Ty piszesz jest ubezpieczania i niejako po części policja ....!!!! Zgłosiłeś kradzież ???????
ŁukaszA4 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i grubych modów życzę!
dobis1 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zdrowych Wesołych Świąt koleżanki i koledzy
wladi Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Spokojnych Świąt alkoholowych:decayed: Kuba miło było Cię poznać
jedrekx Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Artur, doszedłem do wniosku, że przez ostatnie 2 miesiące nie będę już ryzykował.. nie chcę prowokować, kradzieży znaczków nie zgłosiłem - i tak by z tym nic nie zrobili. Za bardzo lubię to auto, nie chcę siedząc na zajęciach czy egzaminach myśleć czy jest wszystko z a5 ok albo czy jeszcze stoi czy nie.. ewidentnie nie trawią mojego auta na umk będę jeździł jakimś fordem z firmy Wszystkiego najlepszego dla Was
bula87 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Wszystkiego Najlepszego na te Święta!!
Rekomendowane odpowiedzi