Reniu Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ale ze co?Jak opieke?Bo nie wiem o co kaman?To w ta srode Cie juz tez nie bedzie?Muszę zając się córką, bo żona ma zajęcia w poniedziałki i środy do 20.witam Reniu Czółko [br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 08:51_________________________________________________Nowek... tu też masz autko z silnikiem od czołgu (jakieś 1500KM): http://www.popularmechanics.com/automotive/jay_leno_garage/4206704.html http://www.video.v10.pl/film/3462/jay-leno-i-jego-hot-rod---tank-car/ a tu masz z 27 litrowym silnickiem Rolls-Royce Merlin V-12 z samolotu: http://www.spainvia.com/Merlincar.htm
nowekbdg Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 spokojnie widze kolejka sie ustawia Tak ale blondi to blondi :gwizdanie: wiedz sie okaze[br]Dopisany: 19 Styczeń 2010, 10:34_________________________________________________Z reniem bym pojechal ten sam silnik ale to tylko zeby zobaczyc ktory jest sprawniejszy no i kto lepiej prowadzi
Reniu Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Z reniem bym pojechal ten sam silnik ale to tylko zeby zobaczyc ktory jest sprawniejszy no i kto lepiej prowadzi Ehh ta dzisiejsza młodzież, ciągle jakieś konkursy w głowie i konieczność udowadniania sobie czegokolwiek :>
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Tak ale blondi to blondi :gwizdanie: wiedz sie okaze według statystyk kobiety są lepszymi kierowcami i powodują mniej wypadków
Reniu Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Statystyka na najlepsze narzędzie manipulacji
manny90 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Przypadkowo znalazłem zdjęcia z, a raczej po wypadku wujka i pomyślałem, że się podzielę:
manny90 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Górska kręta droga, wujek wracał z pracy i na jednym z zakrętów pojawiła się niemiła niespodzianka w postaci innego autka na jego pasie, nie wiem jakiego. W każdym razie X5 przekoziołkowało, wujek chodził jakiś czas w kołnierzu, a 5 osób z tego drugiego pojazdu zginęło na miejscu.
Reniu Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 O kuź... PS. jest wątek do zamieszczania takich historii ku przestrodze. http://www.a4-klub.pl/smf/przestroga_dla_wszystkich-t47597.0.html * * * Śmiertelnie niebezpieczny piratUciekał mimo, że do niego strzelano, chciał przejechać policjanta, staranował dwa radiowozy, a potem jechał pod prąd oraz uderzył w dwa auta. 28-letni kierowca i dwaj pasażerowie zostali aresztowani. Wczoraj, 18 stycznia, na skrzyżowaniu ulic Nowotoruńskiej i Planu 6-letniego kierujący vw golfem przejechał na czerwonym świetle. Policjanci, którzy to zauważyli chcieli zatrzymać auto. Jednak kierujący golfem zaczął uciekać. Skręcając w ulicę Wojska Polskiego wpadł w poślizg i wjechał w zaspę śniegu. Jeden z mundurowych podbiegł do unieruchomionego pojazdu. Tymczasem 28-letni włączył wsteczny bieg. Funkcjonariusz strzelił ostrzegawczo, a potem już w kierunku tylnego koła golfa. Kierowca jednak pojechał wprost na funkcjonariusza. Policjant uskoczy, ale został jeszcze uderzony lusterkiem. Pirat uciekał ulicą Wojska Polskiego jadąc „pod prąd”. Uderzył w citroena berlingo i renaulta scenic. Na wysokości ulicy Magnuszewskiej staranował dwa blokujące mu drogę ucieczki policyjne radiowozy. Rajd zakończył się na ulicy Glinki, gdzie został zatrzymany przez ścigający go patrol. Jak się okazało kierowca oraz 18 i 24-letni pasażerowie byli trzeźwi. Są mieszkańcami powiatu bydgoskiego. - Policjanci z lekkimi potłuczeniami trafili do szpitala. Już go opuścili – tłumaczy Maciej Daszkiewicz z komendy Wojewódzkiej Policji w Bydgoszczy. (wsz)
Reniu Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ej no wrzuć raczej do tamtego tematu z opisem drastyczne na czerwono Nie róbmy tutaj bałaganu. Ja osobiście teraz już nie trawię takich obrazów
Reniu Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Lepiej obejrzeć coś przyjemnego dla oka:
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 na to aż chce się patrzeć Avancik świetnie się prezentuje
nowekbdg Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Ładne foto co mlodziesz poprostu chodzi o sprawdzenie... Moze bysmy zamowili sobie ta hamownie co pryjezdzaja i rozkladaja reniu cos mowil
przemciotorun Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 teraz to lipa ze niewiem ze sciganiem..... chyba ze chcesz w rowie wylodowac...... od poniedzialku sie tyle na ogladalem aut w rowach i pozawijanych na drzewach ze jak mam jechac wiecej niz 50km/h to sie zastanawiam a gdzie tu sie scigac... a co do hamowni to oki ale nie w taka pogode, bedzie cieplo, zrobi sie grila, zjedzie sie wiecej aut i wtedy moga podjechac z hamownia
majki77 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 teraz to lipa ze niewiem ze sciganiem..... chyba ze chcesz w rowie wylodowac...... od poniedzialku sie tyle na ogladalem aut w rowach i pozawijanych na drzewach ze jak mam jechac wiecej niz 50km/h to sie zastanawiam a gdzie tu sie scigac... a co do hamowni to oki ale nie w taka pogode, bedzie cieplo, zrobi sie grila, zjedzie sie wiecej aut i wtedy moga podjechac z hamownia starszyzna mnie dobrze zna więc nie będę się na razie wypowiadał :gwizdanie: a z Nowekiem to nieunikniona jest męska rozmowa ,a taki grzeczny był w niedziele, nie wiem co mu do głowy przychodzi chyba z nudów, pomóżcie mu znaleźć tę pracę gdzieś w bydzi bo niedlugo bedzie chcial sie zemną ścigać albo z marcinem 2.8
Blondi89 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Nie no, Nowek zanaczyl że takie zabawy nie w tych warunkach pogodowych
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 ej ludzie co to może być?? jak tylko jest cieplej zapala mi się kontrolka abs.a jak są mrozy to się nie zapala.czasami jak przekręcę stacyjkę to już nie gaśnie(ABS),czasami w trakcie jazdy się zapali(bez znaczenia czy hamuje,czy nie),albo po ruszeniu z miejsca od razu się zapala przed zimą paliła się non stop(z objawami j.w.) a w mrozach się nie zapala
Rekomendowane odpowiedzi