jedrekx Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Przemek, chyba Gwiazdor wiedział czego miłośnicy audi nie mielo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Zdrowych wesołych ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 W moim przypadku te święta nie należą do udanych miałem problem z odpalaniem a teraz w ogóle nie mogę odpalić kręci sam rozrusznik i nic masakra dosłownie nie wiem czego się przyczepić załamka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 A co ja mam powiedziec...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szewczyk91 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jak żyć bez auta jak żyć no jak!!! na komputer dopiero w sobotę a w najgorszym przypadku w poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saat Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 przemcio, odbudujesz i bedzie git, nie jeden marzy o tak zadbanej a4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Wesołych Świąt !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Jak wydobrzeję do popołudnia to jednak byłbym chętny też na spota 1. jedrekx 2. WIŚNIA 3. dobis1 - 70% zależy właśnie od % 4. ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 A gdzie ten spocik panowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 zapewne na parkingu pod Tesco w CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 Ehh myślałem że TRN to bym podskoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 To ja tym razem dla odmiany zaproponuję spot w Toruniu.Droga do Bydgoszczy jest upiorna, a poza tym cały czas spoty tylko w jednym miejscu Ktoś chętny z okolic CT? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 25 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2014 To może w Inie spot Właśnie do Torunia jest upiorna droga, do Bydgoszczy masz całkiem fajną trasę Jak mi nic nie wypadnie to podlecę chociaż na chwilę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jak wydobrzeję do popołudnia to jednak byłbym chętny też na spota 1. jedrekx 2. WIŚNIA 3. dobis1 - 70% zależy właśnie od % 4. ... przecież ty podobno nie pijesz Grześ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody8891 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 może do niedzieli jakoś wydobrzeje i oczywiście, że się piszę na spota i jestem za CT 1. jedrekx 2. WIŚNIA 3. dobis1 - 70% zależy właśnie od % 4. mlody8891 5. ... a co do procentów to postaram się ograniczyć najwyżej podjadę komunikacją miejską :ppp Zdrowych Wesołych wszystkim życzę !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 wezcie sie okreslcie gdzie i o ktorej.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 to, co.. jakaś wstępna lista na niedzielę? zobaczymy ile będzie chętnych osób: 1. jedrekx 2. WIŚNIA 3. ... Lista, lista Wysłane z Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MASA81 Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 druciarstwo na maxa widziałem na własne oczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 1. jedrekx 2. WIŚNIA 3. wkasza 4. ... Dla mnie może być CT byle nie padał śnieg bo na letnich jeżdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi