jedrekx Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Działamy spota w przyszłym tygodniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 W przyszlym tygodniu bede w PL wiec bym mogl podjechac na mojego pierwszego spota jak by miejsce bylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 W przyszlym tygodniu bede w PL wiec bym mogl podjechac na mojego pierwszego spota jak by miejsce bylo [emoji14]To musisz litra kupić, zapojke i z 10 kubeczków plastikowych nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Łee jak takie ma być wkupne to ja rozumiem noł problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Panowie Potrzebuje namiar na częściu z polifta, Miałem dziś dzwonka małego i potrzebuje zderzak i maske Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Panowie Potrzebuje namiar na częściu z polifta, Miałem dziś dzwonka małego i potrzebuje zderzak i maske 693 171 211 bei od nas z klubu facet..polecam uczciwy gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Panowie Potrzebuje namiar na częściu z polifta, Miałem dziś dzwonka małego i potrzebuje zderzak i maske 693 171 211 bei od nas z klubu facet..polecam uczciwy gość Dzieki arturo , zostawie sobie goscia w rezerwie ponieważ bardziej myslałem o kuj-pom żeby odebrać osobiscie Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Kierownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 21 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2015 Wal jak w dym...paczki przychodziły i nie było do czego się przyczepić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 jestem jak najbardziej za spotem tym bardziej, że urlop za 2 tygodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 kiedy ten spot miałby być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 W niedziele W przyszlym tygodniu bede w PL wiec bym mogl podjechac na mojego pierwszego spota jak by miejsce bylo [emoji14]To musisz litra kupić, zapojke i z 10 kubeczków plastikowych nabazgrane z Tapatalka I blanta bo ja po pijaku wracać nie będę; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 W niedziele W przyszlym tygodniu bede w PL wiec bym mogl podjechac na mojego pierwszego spota jak by miejsce bylo [emoji14]To musisz litra kupić, zapojke i z 10 kubeczków plastikowych nabazgrane z Tapatalka I blanta bo ja po pijaku wracać nie będę; )Matka wie że ćpiesz!?nabazgrane z Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 wstępnie się piszę na niedzielnego spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 W niedziele W przyszlym tygodniu bede w PL wiec bym mogl podjechac na mojego pierwszego spota jak by miejsce bylo [emoji14]To musisz litra kupić, zapojke i z 10 kubeczków plastikowych nabazgrane z Tapatalka I blanta bo ja po pijaku wracać nie będę; )Matka wie że ćpiesz!?nabazgrane z Tapatalka Cicho bo się wyda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 picie w tygodniu to zły pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁukaszA4 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi