karpatka Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 11 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2015 Maniu, masz pojęcie do kogo należy B5 w sedanie, złoty polift z klubowymi ramkami na tablicach CIN 33105? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Chyba takiej u nas jeszcze nie spotkałem, nie znam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 No nie mogę dorwać go nigdzie przy aucie pod marketem, a mieszka gdzieś niedaleko mnie, bo czasem widuję na Świętego Ducha.Kiedyś wlezę mu na drogę prosto przed maskę i niech się okaże legitymacją klubową Chyba że się wtedy nie zatrzyma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 12 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2015 Jakbym miał złote auto, to też bym się nie zatrzymał Ino duże nie jest, więc pewnie niedługo go złapiesz gdzieś na mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 urlop, urlop i po urlopie... ale "dużo" nabazgraliście pora na jakiś spot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 siemaaaaaaa też kuźwa nie kojarzę takiej furmanki w złocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 siema siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Mam do sprzedania kratki zderzaka do b5 lift, okazało się, że do wersji USA są inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Mam do sprzedania kratki zderzaka do b5 lift, okazało się, że do wersji USA są inne. zdesie usa dzielą się na przed i po lift ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 (edytowane) Tak dzielą. Zaraz jadę do salonu Audi i może bedą mieli na zamowienie. http://www.directupload.net/file/d/4047/ykkjvq4u_jpg.htmu Edytowane 13 Lipca 2015 przez wkasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 USA polift miał zderzak od przedlifta tylko z halogenami, taki jak ma Przemek u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Dlatego różni się ta kratka obok halogenu. Byłem w salonie audi i znalazła tam pani nr części lecz po sprawdzeniu w Google to pokazały się wszystkie rodzaje kratek. Więc nawet nie zamawiałem gdyż jest tylko z wpłatą a nie wiadomo co przyjedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes870 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Zobaczcie co dziś na mieście znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Dlatego różni się ta kratka obok halogenu. Byłem w salonie audi i znalazła tam pani nr części lecz po sprawdzeniu w Google to pokazały się wszystkie rodzaje kratek. Więc nawet nie zamawiałem gdyż jest tylko z wpłatą a nie wiadomo co przyjedzie pod VIN Twojego auta musi przyjść właściwa część... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 o co chodzi z tymi zderzakami usa bo nie kumam? zderzak jako zderzak jest taki sam polift czy przedlift, jedyna roznica to malutkie mocowanie (ucho) w polifcie w rogu tam gdzie jest hallo zeby go przykrecic (kwestia dorobienia to 5minut) a hallogen jak halogen oczywiscie zupelnie inny jak w polifcie z wersji np EU i sklada sie z hallogenu, maskownicy halogenu i kratki, wszystko musi byc z wersji usa nic nie idzie spasowac z EU dodatkowo zakladajac taki zderzak do polifta musisz zmienic slizgi na przedliftowe oraz zmienic tuleje trzymajace belke na tuleje albo cale kly z eski, mozna tez oczywiscie cos dotoczyc.... co do numerow to wszystko jest na forum.... 100% sprawdzone..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 (edytowane) Dlatego różni się ta kratka obok halogenu. Byłem w salonie audi i znalazła tam pani nr części lecz po sprawdzeniu w Google to pokazały się wszystkie rodzaje kratek. Więc nawet nie zamawiałem gdyż jest tylko z wpłatą a nie wiadomo co przyjedzie pod VIN Twojego auta musi przyjść właściwa część... Powinna ale nie ma pewności gdyż pod tym samym nr części wyskakują wszystkie rodzaje kratek. Może w ten weekend zrobimy spota? Edytowane 14 Lipca 2015 przez wkasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 14 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 ja jestem chętny na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi