Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

felipe.avant

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2451

Top użytkownicy w tym temacie

Maniu, masz pojęcie do kogo należy B5 w sedanie, złoty polift z klubowymi ramkami na tablicach CIN 33105?

No nie mogę dorwać go nigdzie przy aucie pod marketem, a mieszka gdzieś niedaleko mnie, bo czasem widuję na Świętego Ducha.
Kiedyś wlezę mu na drogę prosto przed maskę i niech się okaże legitymacją klubową :decayed:
Chyba że się wtedy nie zatrzyma :P

Jakbym miał złote auto, to też bym się nie zatrzymał :grin: Ino duże nie jest, więc pewnie niedługo go złapiesz gdzieś na mieście :wink:

:siema:

urlop, urlop i po urlopie... ale "dużo" nabazgraliście :kox: pora na jakiś spot :naughty:

Mam do sprzedania kratki zderzaka do b5 lift, okazało się, że do wersji USA są inne.

Mam do sprzedania kratki zderzaka do b5 lift, okazało się, że do wersji USA są inne.

zdesie usa dzielą się na przed i po lift ??

Tak dzielą. Zaraz jadę do salonu Audi i może bedą mieli na zamowienie. http://www.directupload.net/file/d/4047/ykkjvq4u_jpg.htmu

Edytowane przez wkasza

:bry:

USA polift miał zderzak od przedlifta tylko z halogenami, taki jak ma Przemek u siebie.

Dlatego różni się ta kratka obok halogenu. Byłem w salonie audi i znalazła tam pani nr części lecz po sprawdzeniu w Google to pokazały się wszystkie rodzaje kratek. Więc nawet nie zamawiałem gdyż jest tylko z wpłatą a nie wiadomo co przyjedzie :(

Dlatego różni się ta kratka obok halogenu. Byłem w salonie audi i znalazła tam pani nr części lecz po sprawdzeniu w Google to pokazały się wszystkie rodzaje kratek. Więc nawet nie zamawiałem gdyż jest tylko z wpłatą a nie wiadomo co przyjedzie :(

pod VIN Twojego auta musi przyjść właściwa część...

o co chodzi z tymi zderzakami usa bo nie kumam? zderzak jako zderzak jest taki sam polift czy przedlift, jedyna roznica to malutkie mocowanie (ucho) w polifcie w rogu tam gdzie jest hallo zeby go przykrecic (kwestia dorobienia to 5minut) a hallogen jak halogen oczywiscie zupelnie inny jak w polifcie z wersji np EU i sklada sie z hallogenu, maskownicy halogenu i kratki, wszystko musi byc z wersji usa nic nie idzie spasowac z EU dodatkowo zakladajac taki zderzak do polifta musisz zmienic slizgi na przedliftowe oraz zmienic tuleje trzymajace belke na tuleje albo cale kly z eski, mozna tez oczywiscie cos dotoczyc....

co do numerow to wszystko jest na forum.... 100% sprawdzone.....

pod VIN Twojego auta musi przyjść właściwa część...

Powinna ale nie ma pewności gdyż pod tym samym nr części wyskakują wszystkie rodzaje kratek. Może w ten weekend zrobimy spota? Edytowane przez wkasza