Patras Audi a4 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 Zapraszamy na Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE Obejrzyj film - http://tinyurl.com/37cf525 Profil na Facebooku: https://www.facebook.com/pages/Audi-A4-Kujawsko-Pomorskie/254511904584483 ---------------- ZAPRASZAMY!!! To kiedy i gdzie ten spocik???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 (edytowane) Sobota godzina 16 Łuczniczka? Edytowane 15 Lipca 2015 przez wkasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 ja w sobotę odpadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 ja w sobotę odpadam.No to niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 15 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2015 decydować się co z tym spotem, bo jak nie Bydgoszcz to zapraszam do Grudziądza na większą ilość aut niż 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 JA mam taki nieogar ostatnio, że się w temacie spotowania nie odzywam.Jeszcze kilka tygodni i może będzie trochę luzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Mnie nie robi różnicy gdzie sie spotkamy, więc czekam na decyzje reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobis1 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Niucha dostała dzisiaj heble od A6 C6 320 mm - od razu pełniejsza felga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Co ze spotem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 ja jestem chętny na spota nawet dziś wieczorem...ogólnie VAG się kręci ma pod Artego Areną o 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wkasza Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Jak chcesz to możemy sie spotkać o tej 20, może jeszcze ktoś wpadnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Jędrek dzięki za spota na powrocie nie obyło się bez kontroli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 ja też dziękuję za spot! fajne niektóre auta na Bema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emtees Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 na powrocie nie obyło się bez kontroli... Czego się doczepili? Na TRN'ie też byliście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 my z Bułą na Sharpa nie pojechaliśmy, postaliśmy na Bema i powrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 na powrocie nie obyło się bez kontroli... Czego się doczepili? Na TRN'ie też byliście? no ja to czego..tablicy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki34 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam, szukam kogoś z Sopotu. Jestem na wakacjach i mam problem. Chyba pękł przewód hamulcowy. Nie mam żadnych narzędzi. Myślę zaślepić przewód przy pompie. Może orientuje się ktoś czy może to być śruba ze zwykłym gwintem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam, szukam kogoś z Sopotu. Jestem na wakacjach i mam problem. Chyba pękł przewód hamulcowy. Nie mam żadnych narzędzi. Myślę zaślepić przewód przy pompie. Może orientuje się ktoś czy może to być śruba ze zwykłym gwintem? jak Jesteś w Sopocie to bardziej pomogą miejscowi z Pomorskiego, a co do zaślepienia to ja użyłem zwykłej śruby jak zaślepiałem egr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szybki34 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Witam, szukam kogoś z Sopotu. Jestem na wakacjach i mam problem. Chyba pękł przewód hamulcowy. Nie mam żadnych narzędzi. Myślę zaślepić przewód przy pompie. Może orientuje się ktoś czy może to być śruba ze zwykłym gwintem? jak Jesteś w Sopocie to bardziej pomogą miejscowi z Pomorskiego, a co do zaślepienia to ja użyłem zwykłej śruby jak zaślepiałem egr Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi