ŁukaszA4 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Leciałem z pracy, na tym wiadukcie ostatnio często suszą, jeszcze nigdy nie widziałem żeby policjant tak zapierdzielał z suszarką żeby mnie ustrzelić Autko rzuca się w oczy, dlatego od razu pomyślałem że to pewnie Ty lecisz. No ostatnio często przejeżdżam przez Ino więc ich tam widuje. Ja od Czerwca-lipca co najwyżej będę mógł wpaść na chwilę pod Tesco przelotem w drodze po pieluchy Nie martw się, tak źle nie będzie, bierzesz "opiekę" nad żoną po wyjściu ze szpitala?
WIŚNIA Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Leciałem z pracy, na tym wiadukcie ostatnio często suszą, jeszcze nigdy nie widziałem żeby policjant tak zapierdzielał z suszarką żeby mnie ustrzelić[emoji38] Autko rzuca się w oczy, dlatego od razu pomyślałem że to pewnie Ty lecisz. No ostatnio często przejeżdżam przez Ino więc ich tam widuje. Ja od Czerwca-lipca co najwyżej będę mógł wpaść na chwilę pod Tesco przelotem w drodze po pieluchy Nie martw się, tak źle nie będzie, bierzesz "opiekę" nad żoną po wyjściu ze szpitala? Tak, wszystkie wolne dni jakie mi przysługująWIŚNIA TRUKNĄŁ
ŁukaszA4 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Dwa tygodnie opieki, dwa dni okolicznościowy i dwa tygodnie tacierzyński Mi "jeszcze" tacierzyński został, ale wolę wziąć sobie w lato jak będzie ciepło
jedrekx Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Panowie, szukam dla kuzyna jakiegoś pewnego kombiaka albo vana do ok. 20 tys - nie wiecie czy ktoś ma coś na sprzedaż?
przemciotorun Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 dzisiaj zdjolem wintery wrzucilem kolektor z awx i wywalilem egr.....
Maniu. Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 dzisiaj zdjolem wintery wrzucilem kolektor z awx i wywalilem egr..... Brawo Ty ja w końcu założyłem osłonę pod silnik i skończyłem w 90% wydech z kwasu ^^
WIŚNIA Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) https://m.facebook.com/groups/279251462118881?view=permalink&id=1166325796744772 WIŚNIA TRUKNĄŁ Sobota [emoji1] WIŚNIA TRUKNĄŁ Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez WIŚNIA
ŁukaszA4 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Zdrówko dla was po pracy trzeba sobie walnąć
FroS-t Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez FroS-t
Rekomendowane odpowiedzi