FroS-t Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Opublikowano 19 Kwietnia 2016 Jędruś i jak ustaliłeś coś odnośnie malowania zacisków ????
jedrekx Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Leszek zapomniałem, jutro ogarnę :/
jedrekx Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Leszku, mój brat malował u swojego kumpla - firma Properfekt http://www.properfekt.pl/
FroS-t Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Bardzo dziękuje , podjadę i będę gadał Jeszcze pytanko, zadowolony Jędrek Twój brat w ogóle z tego tematu malowania u nich, jak to oceniasz?
jedrekx Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 jeździł 3 lata i nic się nie działo z tym, że auto nie jeździło w zimie.. zadzwoń, zapytaj bo adres siedziby jest gdzie indziej niż sama firma chociaż i tak w fordonie
WIŚNIA Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Na zachemie z 3 firmy malują proszkowo Jeszcze zależy na jaki kolor
FroS-t Opublikowano 21 Kwietnia 2016 Opublikowano 21 Kwietnia 2016 (edytowane) Leszku, mój brat malował u swojego kumpla - firma Properfekt http://www.properfekt.pl/ Jędrek dzwoniłem do nich i......... powiedzieli że nie malują zacisków także od razu dzwoniłem do firmy w której malował H4mm3r i tam polecą moje zaciski... Edytowane 23 Kwietnia 2016 przez FroS-t
jedrekx Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 możliwe, że mojemu bratu po prostu malował po znajomości.. może nie robi tego na co dzień, nie umiem odpowiedzieć.
FroS-t Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 możliwe, że mojemu bratu po prostu malował po znajomości.. może nie robi tego na co dzień, nie umiem odpowiedzieć. Pewnie tak, luzik
Rekomendowane odpowiedzi