m-nokian Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Dzięki za pomoc już dogaduje termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpatka Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Audi Team Bydgoszcz ktoś tam kogoś zna? Jeździliście na takie spoty ? A tak w ogóle to kiedy my spocimy ? Bo ostatnio 03.04.2016r było małe spotkanie.... No właśnie dawno mnie nie było na spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Siema panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black1985 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam. Panowie potrzebuje dobry warsztat w Bydgoszczy w który sprawdzą mi zawieszenie i zrobią geometrie, bo na stacji diagnostycznej mowią ze wszystko oki a autko mi chodzi po asfalcie . Z góry dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Geometria na Głowackiego 11 wjazd od Lansjerów, ogarniają profi.... tylko wcześniej dzwoń albo podjedz bo dużo roboty mają i nie wiadomo jak z terminami, tel. 52 324 20 99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 jakiś spot ogarniamy? w majówkę pewnie niektórzy wyjeżdżają.. ale po? bo wieje nudą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FroS-t Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 (edytowane) Wieje az buczy ja zawsze chętny, w czerwcu trzeba zaplanować wyjazd nad morze na jeden cały dzień.....a co do spotu niech się wszyscy wypowaidają kiedy pasuje chyba 7 albo 8 maj co ???? a Ty Jędrus skrecaj gwint tylko nie za bardzo żeby nie wyszlo że mam koze i zrobimy jakieś fotki Tylko niech ta pogoda się poprawi.... Aha masz Jędrek jakieś kalendarze na ten rok ?? bym chciał z trzy sztuki.... Zapomniałem 8 Maj na chwile obecną pracuje, już wcześniej sprawdzałem bo chciałem jechać z Wami do Torunia.... Edytowane 27 Kwietnia 2016 przez FroS-t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 kalendarze jakieś mam a gwint.. jutro znowu będą kręcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eltom Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula87 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 spot na moje może być nawet 2 jakaś sesja by się przydała, przynajmniej byłby pretekst do ogarnięcia auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi