FroS-t Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 A ja własnie wyjeżdżam się urlopować będę za tydzień, w między czasie dojdzie mi reszta gratów do spowalniaczy, także jak wrócę za tydzień to działam
jedrekx Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Jedzie ktoś w sobotę do Torunia na zlot AKP? Może byśmy się umówili i razem skoczyli?
suppapeter Opublikowano 1 Września 2016 Opublikowano 1 Września 2016 Ja się wybieram, zarejestrowałem się już jakiś czas temu a przejechać się, zobaczyć co tam będzie, nie zaszkodzi
bula87 Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 Jedzie ktoś w sobotę do Torunia na zlot AKP? Może byśmy się umówili i razem skoczyli? ja będę w Toruniu już dziś wieczorem, ale jutro muszę na chwilę przyjechać do Świecia i potem wrócę gdzieś ok. 11:00 max mogę być na torze do 13-tej
jedrekx Opublikowano 2 Września 2016 Opublikowano 2 Września 2016 ja jeszcze jednak nie wiem czy będę.. rano dam znać :/
C4NC3R Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 nie dam rady jednak dzisiaj :/ A idź Ty dziadu
kedo666 Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 nie dam rady jednak dzisiaj :/ Pewnie nawet jeszcze nie ogarnia co się dzieje alkus
WIŚNIA Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 nie dam rady jednak dzisiaj :/ Sodę otworzyli [emoji2]
jedrekx Opublikowano 3 Września 2016 Opublikowano 3 Września 2016 Nie, nie.. wczoraj nie piłem... aż tyle wypadł mi wyjazd do Gdańska..
suppapeter Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Byłem w tym Toruniu i powiem wam że nic ciekawego tam nie było, praktycznie całą sobotę przesiedziałem tam.. jedynie co- to pod koniec widziałem Audi RS4 b5. Więc w zasadzie nie ma co żałować
kedo666 Opublikowano 6 Września 2016 Opublikowano 6 Września 2016 Siema ,pochwal się zdjęciami jak auto się prezentowało na zlocie
suppapeter Opublikowano 7 Września 2016 Opublikowano 7 Września 2016 Mogę tylko powiedzieć że nie docenili mojego samochodu, no cóż, takie życie.. Jak na razie na jednym jestem
Rekomendowane odpowiedzi