karolusss Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 a mnie się wydawało ze waśnie Toruń - Bydgoszcz to zamierzchła historia... a tu widzę że sarkazm płynie z klawiatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Newman, jak możesz weź kalendarzyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja nie będę zapeszał, ale być może też dotrę :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Panowie? Może być 18.00 ? 1. manny90 2. Reniu 3. jedrekx 4. mrt (?) 5. Newman 6. Kierownik 7. Petara 8. nowekbdg 9. karolusss 10. felipe 11. Grzechu (?) 12. dropsone (?) 13. hbd (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 dla mnie idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 1. manny90 2. Reniu 3. jedrekx 4. mrt (?) 5. Newman 6. Kierownik 7. Petara 8. nowekbdg 9. karolusss 10. felipe 11. Grzechu (?) 12. dropsone (?) 13. hbd (?) 14. Kukoc (jak zdazy wrocic z pracy) [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 21:26_________________________________________________czyli 18?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 trzynastkę zgarnąłem? pięknie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 czyli 18?? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 ja w zasadzie mam szkole do 19.30 ale nieraz wypuszczaja nas wszesniej wiec jak tylko zdaze to tez sie pisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 1. manny90 2. Reniu 3. jedrekx 4. mrt (?) 5. Newman 6. Kierownik 7. Petara 8. nowekbdg 9. karolusss 10. felipe 11. Grzechu (?) 12. dropsone (?) 13. hbd (?) 14. Kukoc (jak zdazy wrocic z pracy) 15. Blondi20 (?) No kurcze jak by taki skład wypalił to było by nieźle Majki... dopisz się jak możesz Rafi... dasz radę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 miyt bezzzzzzd rozkjicy majkji ja mgoe wyjechajc po ciebie doj nojwej wsikd no pronbem :hi:tod 18 wyrtrzehfxeje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 miyt bezzzzzzd rozkjicy majkji ja mgoe wyjechajc po ciebie doj nojwej wsikd no pronbem :hi:tod 18 wyrtrzehfxeje Oh man! Stary dobry nowek powrócił :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 remenfd aj zjesczxce zyhnje jtro szjksdolaaa :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 kdriwonidk.srjawiamdn piwkoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Chyba możemy odpalić kolejną edycję konkursu: Co nowek miał na myśli remenfd aj zjesczxce zyhnje jtro szjksdolaaa Rene... jeszcze jutro szkoła kdriwonidk.srjawiamdn piwkoj Kierownik... stawiam piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 za chiny nie moglem rozszyfrowac tego drugiego wyrazu :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Mam fory... też piję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Chyba możemy odpalić kolejną edycję konkursu: Co nowek miał na myśli remenfd aj zjesczxce zyhnje jtro szjksdolaaa Rene... jeszcze jutro szkoła kdriwonidk.srjawiamdn piwkoj Kierownik... stawiam piwo hahahahah ... zwała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Panowie, oczekując Adamka z kumplami pijemy i pijemy, a i tak nei potrafię rozszyfrować Nowka A spot... KONKRET! Żeby wypaliło... Zdorwie! Chlup. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi