kedo666 Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 8 godzin temu, m-nokian napisał: Dzięki chłopaki za rady. Z ciekawości dzwoniłem do Karpatka Customs i chyba się przekonałem. Przyciemniają bezinwazyjnie i to w dobrych pieniądzach. Mateusz na tych zdjęciach to jak byś miał 70% przyciemnienia ale faktycznie to może złudzenie. byłem u niego nie dawno spoko klubowicz zna się na robocie i miło można spędzić czas , w końca ta sama pasja
Mateusz Wiśniewski Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 8 godzin temu, m-nokian napisał: Mateusz na tych zdjęciach to jak byś miał 70% przyciemnienia ale faktycznie to może złudzenie. Jest 31% przepuszczalności światła czyli 69% przyciemnienia. Ale od środka dużej różnicy nie ma w widoczności między bocznymi a przednia czołowa (oryginalna) no z tyłu już trochę ciemniej jest ale też widać ładnie przez nie :-)
m-nokian Opublikowano 25 Maja 2017 Opublikowano 25 Maja 2017 12 godzin temu, FroS-t napisał: Chyba odrazu będę Ciebie pytał o zdanie z BRK też byłem zadowolony 4 godziny temu, Mateusz Wiśniewski napisał: Jest 31% przepuszczalności światła czyli 69% przyciemnienia. Ale od środka dużej różnicy nie ma w widoczności między bocznymi a przednia czołowa (oryginalna) no z tyłu już trochę ciemniej jest ale też widać ładnie przez nie :-) Fakt, źle odczytałem jednak tak mocno ściemnione to już loteria czy zabiorą dowód, a koszty zdjęcia foli nie są wcale takie małe. Pozostaje mi tylko czekać bo Karpatka terminy ma odległe
Mateusz Wiśniewski Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 Wiecie coś może na temat zlocie w Pruszczu Gdańskim? Gdzie można bilety kupić itp? 19 godzin temu, m-nokian napisał:
m-nokian Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 Wybiera się ktoś jutro na Start Event VSK 2k17 do Chełmna?
Mateusz Wiśniewski Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 (edytowane) 49 minut temu, m-nokian napisał: Chodzi ci o VW MANIE? Tak o to. Muszę bileciki kupić a zbytnio niewiem gdzie ale może na stronie u nich bd. W ja się w niedzielę wybieram. Będziesz? Byśmy się spotkali pogadali :-) Edytowane 26 Maja 2017 przez Mateusz Wiśniewski
m-nokian Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 Bilety kupisz na miejscu nie ma sensu z wyprzedzeniem W niedziele to chyba na płycie rynku będą najlepsze auta.
Mateusz Wiśniewski Opublikowano 26 Maja 2017 Opublikowano 26 Maja 2017 A niewiesz czy w Starogrodzie w niedzielę też będzie?
A4CCH Opublikowano 29 Maja 2017 Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Przerabiał ktoś może taki problem ? Albo ma namiary kto to sumiennie by zrobił za $$$ ? Edytowane 29 Maja 2017 przez A4CCH
Brzeziak Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 Ktoś byłby chętny na podsufitkę do avanta lift, ze wszystkimi lampkami, w bdb stanie?
Rekomendowane odpowiedzi