Brzeziak Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Tam nie ma żadnej regulacji. Raczej kasa w błoto.
A4CCH Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 10 minut temu, Brzeziak napisał: Tam nie ma żadnej regulacji. Raczej kasa w błoto. Nawiązujesz do wahaczy ? Zmieniłem i audi jedzie jak po sznurku, także też myślę że nie ma sensu, no ale wole zapytać zawsze 10zł to nie opony za 300zł
Brzeziak Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 Audi masz tak skonstruowane że praktycznie przy wymianie końcówek robisz zbieżność. Tam jest wszystko na stałe i oprócz drążków nie masz możliwości regulacji. No chyba że byś wymieniał wszystkie kości, wtedy inna bajka, można lecieć ustawiać.
A4CCH Opublikowano 3 Lipca 2017 Opublikowano 3 Lipca 2017 A teraz mam trudniejsze pytanie, gdzie mogę szukać perełki B5 polift 1.8T w Quattro, one były też ze skrzynią 6 biegową ? Jak tak to AJL pewnie ?
suppapeter Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Wieczorkiem mozna cos ogarnąć, ktos jeszcze chetny ?
FroS-t Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Nie ma mnie w Bydzi niestety, Jedrek z tego co wiem tez chyba nad morzem odpoczywa.....
st4yKool Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Panowie szybkie pytanie - detailing w Bydgoszczy i okolicach mozecie jakis polecic? cena mniej wazna..
tomiangelo Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 Krucza 18 - Osielsko/Myślęcinek nie korzystałem nigdy ale słyszałem/czytałem same pozytywne opinie
jedrekx Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 6 godzin temu, st4yKool napisał: Panowie szybkie pytanie - detailing w Bydgoszczy i okolicach mozecie jakis polecic? cena mniej wazna.. Art Detailing w Lisim Ogonie, FroS-t robił tam swojego czarnucha i ja tam też chcę wstawić auto. Niedawno na Fordońskiej (na terenie komisu Auto Fred) otworzyło się studio Łowcy Blasku, ale jak robią to nie wiem... a tak w ogóle to pozdrowienia znad morza
st4yKool Opublikowano 10 Lipca 2017 Opublikowano 10 Lipca 2017 27 minut temu, jedrekx napisał: Art Detailing w Lisim Ogonie, FroS-t robił tam swojego czarnucha i ja tam też chcę wstawić auto. Niedawno na Fordońskiej (na terenie komisu Auto Fred) otworzyło się studio Łowcy Blasku, ale jak robią to nie wiem... a tak w ogóle to pozdrowienia znad morza hehe dzieki pozdro ze słonecznego amsterdamu lol.. >_<
Rekomendowane odpowiedzi