Kierownik Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ahaha to światło tak pada jak bym bym był przez samego boga naznaczony foty fajne. Może by utworzyć osobny dział do wstawiania zdjeć ?
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 no Reniu fotki teraz jeszcze tylko fotki od Majkiego
Artur82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 supocik super :> fotki super :> NO I WIELKIE DZIEKI DLA Dropsona za kompa
Reniu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Można zrobić nowy temat, taki bez dyskusji, tylko z samymi fotkami. Trzeba by wtedy przekopać ten temat i wstawić jeszcze raz fotki do nowego tematu. Dobrze też nby w pierwszym poście tematu był spis galerii kóre się pojawiły, wraz z odnośnikami. Może jutro jak znajdę trochę czasu zajął bym się tym.
Kierownik Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 super , odrazu przyjemniej by sie przeglądało to
majki77 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 majki dopiero do domu wrócił, spocik elegancki, niebawem fotki ode mnie i filmik pozdrowionka, ja, dropson i marcin bylismy jeszcze u Rafiego na stacji pogadać
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ahaha to światło tak pada jak bym bym był przez samego boga naznaczony
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Jak tam Grzechu, poszło z rapida? niet,ale te z forum mnie zadowolą
nowekbdg Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Spot fajny :> Majki dzieki za fory na Jana Pawła w Lusterku tylko widzialem jak dopiero ruszaja ze swiatel
manny90 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 No panowie, konkret! Oby więcej spotów z taką frekwencją ;D Znowu zamuliłem i nie wziąłem aparatu, dobrze, że Reniu z Majkim się zatroszczyli
hbd Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja za to wziąłem aparat.. ale zapomniałem, że go mam hehe ;]
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 w ogóle to Wam fordoniacy powiem, że zamulaliście trochę... hbd zawsze tak szybko, a tym razem Cię wcale nie widziałem... w 12 minut byłem w galerii fordon
majki77 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja za to wziąłem aparat.. ale zapomniałem, że go mam hehe ;] :polew:
hbd Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 w ogóle to Wam fordoniacy powiem, że zamulaliście trochę... hbd zawsze tak szybko, a tym razem Cię wcale nie widziałem... w 12 minut byłem w galerii fordon No bo ja jechałem jeszcze na kapuściska, a nie prosto do fordonu ;]
Petara Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Kurna no taka ekipa a mmnie nie było...Wielka szkoda :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi