Reniu Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Dzięki koledzy sa spota Fajnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 ahaha to światło tak pada jak bym bym był przez samego boga naznaczony foty fajne. Może by utworzyć osobny dział do wstawiania zdjeć ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 no Reniu fotki teraz jeszcze tylko fotki od Majkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 supocik super :> fotki super :> NO I WIELKIE DZIEKI DLA Dropsona za kompa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Można zrobić nowy temat, taki bez dyskusji, tylko z samymi fotkami. Trzeba by wtedy przekopać ten temat i wstawić jeszcze raz fotki do nowego tematu. Dobrze też nby w pierwszym poście tematu był spis galerii kóre się pojawiły, wraz z odnośnikami. Może jutro jak znajdę trochę czasu zajął bym się tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 super , odrazu przyjemniej by sie przeglądało to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 majki dopiero do domu wrócił, spocik elegancki, niebawem fotki ode mnie i filmik pozdrowionka, ja, dropson i marcin bylismy jeszcze u Rafiego na stacji pogadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 ahaha to światło tak pada jak bym bym był przez samego boga naznaczony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jak tam Grzechu, poszło z rapida? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Jak tam Grzechu, poszło z rapida? niet,ale te z forum mnie zadowolą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Spot fajny :> Majki dzieki za fory na Jana Pawła w Lusterku tylko widzialem jak dopiero ruszaja ze swiatel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 No panowie, konkret! Oby więcej spotów z taką frekwencją ;D Znowu zamuliłem i nie wziąłem aparatu, dobrze, że Reniu z Majkim się zatroszczyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja za to wziąłem aparat.. ale zapomniałem, że go mam hehe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 w ogóle to Wam fordoniacy powiem, że zamulaliście trochę... hbd zawsze tak szybko, a tym razem Cię wcale nie widziałem... w 12 minut byłem w galerii fordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja za to wziąłem aparat.. ale zapomniałem, że go mam hehe ;] :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hbd Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 w ogóle to Wam fordoniacy powiem, że zamulaliście trochę... hbd zawsze tak szybko, a tym razem Cię wcale nie widziałem... w 12 minut byłem w galerii fordon No bo ja jechałem jeszcze na kapuściska, a nie prosto do fordonu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Kurna no taka ekipa a mmnie nie było...Wielka szkoda :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 no chyba, że tak ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Oj żaluj petra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi