nowekbdg Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Reniu może czas zabrac sie za relingi:P co ty na to?? da rade??
rafi_a4 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 RENIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK DUZO ZDROWIA SZCZESCIA POMYSLNOSCI !!!
GRazny Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 najlepsze życzonka Pawle... mam pytanko bo zapomniałem wcześniej... widziałem u Was sporo lekcji na Nissanach Micra... rozumiem że powodem jest zakupienie przez WORD takich wozów do egzaminu?
Reniu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Dziękuję koledzy nowekbdg... da radę aczkolwiek bardzo cieżko się je zdejmuje (wnętrze by nic nie połamać) no i potem sporo rzeźby. Chyba wolałbym już kupić oryginalne satynowe a swoje pogonić. Zdaje się Raggaman kombinował z relingami. GRazny... tak jest, WORD śmiga teraz Micrami, wcześniej były też Corsy. Za moich czasów były Polonezy i Kaszlaki
Artur82 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 NAJLEPSZEGO RENIU!!!!!!! :gwizdanie: STO LAT STO LAT NIECH ZYJE RENIU NAM !!!..... :drunk:
jedrekx Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 STO LAT RENIU!!!!!!!!!! :drunk: ja właśnie robiłem prawko jak była ta zmiana z Corsy na Micrę... ale egzamin jeszcze na Corsie zdawałem
psocia4 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Urodziny każdy to powie, najlepsza okazja by wypić za zdrowie. Toast za Ciebie, za lepsze czasy, by nie zabrakło i kasy. Ostatni toast rzecz najważniejsza, by jutro głowa nie była cięższa. wszystkiego najlepszego
Reniu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Jeszcze raz dziękuję A co Wy tak z tym piciem? ......
Reniu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 No to chlup.... Jako że w pracy, to tylko wirtualnie Nowek... masz tu relingi http://allegro.pl/item944022870_reling_relingi_chrom_audi_a4_kombi_95_01_nowe.html
Blondi89 Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ja również zyczę wszystkiego najlepszego Przy okazji tez poproszę o instrukcje polerowania fajek Reniu, z góry bardzo dziekuję.
Kierownik Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Ja również zyczę wszystkiego najlepszego Przy okazji tez poproszę o instrukcje polerowania fajek Reniu, z góry bardzo dziekuję. Kurcze widze ze to nasz taki trend na Kujawach . W żadnym innym oddziale nie ma tylu wypolerowanych "fajek" :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Poszło... tylko ostrożnie z narzędziami, szczególnie mechanicznymi
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Najlepszego Reniu!! [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 14:51_________________________________________________
Reniu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 :> THX Nowek.... tu masz historyjkę jak się wymienia relingi http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t51945.0.html
nowekbdg Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Reniu to sa 400zl z czego max 50 wydam na narzędzia i pierdoły 1 dzień roboty żeby zdjąc załozyc je.A czy jak kupie to mi zaloza od razu?? To wole polerke robic w razie czego na alegro za 65 zl sa czarne relingi
Petara Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Wszystkiego Najlepszego Reniu No ja dzis założyłem lampki po sciemce Jestem troche zły bo przed lakierowaniem bezbarwnym lakierem i polerowaniem były troche ciemniejsze a teraz jakby wyblakły :gwizdanie: Ale jest lepiej niz było...Jak z czasem bedzie mi sie nudzic to jeszcze trzepne raz ciemniej [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 17:29_________________________________________________Fotki beda jak przyjdzie czas W niedziele bedzie okazja oberkac w realu w Toruniu na spocie
Reniu Opublikowano 2 Marca 2010 Opublikowano 2 Marca 2010 Reniu to sa 400zl z czego max 50 wydam na narzędzia i pierdoły 1 dzień roboty żeby zdjąc załozyc je.A czy jak kupie to mi zaloza od razu?? To wole polerke robic w razie czego na alegro za 65 zl sa czarne relingi Spoko, Twój wybór, opcje masz dwie, tylko pamiętaj by nie zepsuć tych co masz, bo będziesz podwójnie w plecy Nie podrap ich bo wyjdzie ciulówka
Rekomendowane odpowiedzi