Artur82 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 kto ja gonilem tylko Newman`a :gwizdanie: Ps. Daras dziwnilem do MAx CAr Audio i raczej postawien niunie tam na podlaczenie NAJLEPSZEGO KOBIETKI !!!!!! :kwiatek: :kwiatek:
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Dla Naszych Klubowych Kobiet :> Wszystkiego Najlepszego
nowekbdg Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 hehe mnie??Koniec zimy trzeba odmulic furmanki Najleprzego dla pan
Kierownik Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 i ja do tych życzeń sie dołączam Najlepszego wszystkim paniom :gwizdanie:
psocia4 Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 ile kwiatów szkoda że nie w realu dziękuję całej płci przeciwnej za życzenia
karolusss Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Ode mnie tez wszystkiego naj! Z okazji dnia kobiet, życzę Wam zbierania z życia tylko najlepszych wrażeń i spełnienia najskrytszych marzeń. I aby Wasze -ki to były piękne furki Hyhyhy nie ma to jak oryginalność
Petara Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Czołem wszystkim! Ja własnie wróciłem z Konina byłem oglądać kumplem A6 no ale generalnie samochód lipa...Gościu jakie oczy zrobił jak sie spytałem czy mozemy zlogować mu auto Ale sie zgodził Silniczek igła ale reszta to porazka...Nasze klubowe a4 to jednak sa w dobrym stanie Podróz kosztowała niestety 200 i 6pkt no ale ile mozna mieć czyste konto....2 tygodniu to widocznie za długo Wszystkeigo najlepszego dla naszych pań
Kierownik Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 dobrze sie składa , jak bede potrzebować kogoś na szybko do zlogowania auta to moge na ciebie liczyc ?
Petara Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Spoko tylko predzej musze wiedziec zeby sie jakos z czasem ogarnac...
siucek Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 Sorki że tak późno ale taka praca. Wszystkiego najlepszego dla Naszych Klubowych Kobiet. Pozdro 600 :>
nowekbdg Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no starczy tych zyczen bo mi juz hehe Kolejny nowy klubowicz bedzie powiedzial ze sie zarejestruje a4 z Torunia avancik 2.5 tdi blachy gck chyba..
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no wizytówka jest zajebiaszcza i moją laleczke widać
nowekbdg Opublikowano 8 Marca 2010 Opublikowano 8 Marca 2010 no zmieniana wizytowka widze :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi