manny90 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Ale go ścignę, bo mi powiedział, że może zabudowę oddać za piwko
nowekbdg Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 :polew: :polew: oj panowie panowie daliscie sie zlapac
Gość -makaveli- Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 :polew: :polew: oj panowie panowie daliscie sie zlapac dobrze że po fakcie wszedłem na forum bo też bym się dał złapać
Kierownik Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Dopiero zauważyłem że reniu masz moda w tym dziale W końcu ktoś ogarnie ten burdel
Reniu Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Koledzy, robiłem update softu w telefonie i nie wszystkie kontakty mi się ostały W związku z tym proszę o przesłanie do mnie PM lub SMS ze swoimi (lub innych forumowiczów) numerami telefonów. THX
Petara Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Siemka!Pomysł z domem dziecka jak najbardziej git:) Popieram akcje...Nowek powiedz mi jakie masz et felgi bo tez sie zastanawiam na 245 do tyłu tylko nie wiem czy mi nie bedzie podcierać...
Karo_ Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Panowie, witałam się już tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/karo_z_krainy_piernikow_wita-t126343.0.html . Ponawiając pytanie- kiedy jest planowany najbliższy spot? (Jeśli coś pominęłam, nie doczytałam- proszę wybaczyć :gwizdanie: )
manny90 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Witam! Właściwie jeszcze nic dokładnie nie ustalone Planowo wypada w ten weekend, ale z racji świąt spotkamy się pewnie w następny
Artur82 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Opublikowano 1 Kwietnia 2010 ho ho ho Witamy kolejna Kobiete :cool1: sledz forum na biezaco a na bank sie dowiesz kiedy jest jakis spocik
jedrekx Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 czy ja dobrze widzę? A3? no to nie będę jedyny a teraz patrzcie kur*a co mam za oknem w górach :/ i jak tu się nie wkurzyć? dobrze, że mój ojciec ma zimowe opony bo niektórzy nasi znajomi na letnich są
Reniu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Karolina, witamy na forum Spocik będzie w następnym tygodniu po świętach, jak dobrze liczę, tym razem wypada w Bydgoszczy. Jak będzie fajna pogoda to znajdziemy jakieś ciekawe miejsce i przestaniemy gnieździć się pod Tesco jedrekx... zdjątko bardzo ładne, ale warunki na drogach na pewno ciężkie
jedrekx Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 jeszcze nie wyjechaliśmy poza ośrodek, ale zapewne ciężkie warunki będą :/ na szczęście ojciec ma
siucek Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Cześć Karolcia!! Witamy w klubie Moi drodzy widzę że temat odwiedzin domu dziecka ucichł. Jak spotkamy się po świętach to na spokojnie porozmawiamy na temat odwiedzin maluchów oraz spotu w Wielkopolsce.
Newman Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Witam nowa koleżanke! Zapraszamy na kolejny spocik.. jedrekx uważaj tam przy driftach
Reniu Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Ponawiam prośbę Koledzy, robiłem update softu w telefonie i nie wszystkie kontakty mi się ostały W związku z tym proszę o przesłanie do mnie PM lub SMS ze swoimi (lub innych forumowiczów) numerami telefonów. THX
Rekomendowane odpowiedzi