Gość -makaveli- Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 jak pisałem...przed poznaniem ściągam
Kierownik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 moze fajeczki do polerki grzesiek ?
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 moze fajeczki do polerki grzesiek ? jak miałbym garaż albo dostęp do prądu to pewnie bym wypolerował
Kierownik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 moze fajeczki do polerki grzesiek ? jak miałbym garaż albo dostęp do prądu to pewnie bym wypolerował No to czemu kurde nie powiesz ... przecież ja mam garaż , dostęp do prądu itd :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 moze fajeczki do polerki grzesiek ? jak miałbym garaż albo dostęp do prądu to pewnie bym wypolerował No to czemu kurde nie powiesz ... przecież ja mam garaż , dostęp do prądu itd :gwizdanie: liczyłem że to napiszesz ....zgadamy sie w tym temacie na czasie
Reniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kurde deja vu normalnie... który to już raz czytam że grzechu mowi że nie ma garażu i pradu a kierownik mu odpowiada że przecież on ma?
Kierownik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 liczyłem że to napiszesz ....zgadamy sie w tym temacie na czasie Sobota od rana jestem wolny Dupsko mi podwoziłeś na spoty , to teraz jakoś muszę się zrewanżować Kurde deja vu normalnie... który to już raz czytam że grzechu mowi że nie ma garażu i pradu a kierownik mu odpowiada że przecież on ma? Co ty pijesz ?
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ja mleko a co Reniu to nie wiem
Reniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Robicie tutaj GG i tyle :gwizdanie:
Gość -makaveli- Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 liczyłem że to napiszesz ....zgadamy sie w tym temacie na czasie Sobota od rana jestem wolny Dupsko mi podwoziłeś na spoty , to teraz jakoś muszę się zrewanżować mi pasuje piątek jak co[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 21:01_________________________________________________ Robicie tutaj GG i tyle :gwizdanie: :bicz3: ......ups zapomniałem że to moderator
Kierownik Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ok grzechu to chodz idziemy ugadać szczegóły na gg bo wpiernicz zaraz dostaniemy jeszcze [br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 21:08_________________________________________________w innych tego typu tematach z innych woj. jest taki spam ze az głowa mała , a nas tu poprostu nie chcą
Reniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Nie interesuje mnie jak to jest w innych regionach, tutaj porządek musi być bo nie chcę czytać przez następne kilka stron jak się umawiacie do garażu Koniec tego tematu z mojej strony, myślę że zrozumieliście o co mi chodzi EDIT
nowekbdg Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Taki tłumik właśnie chce zakupić ciekawi mnie jak w klekocie to będzie:P[br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 21:28_________________________________________________ Kto wie jak takie coś osiągnąć i ten gwizdek turbo;d
Reniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Kto wie jak takie coś osiągnąć i ten gwizdek turbo;d Większe turbo i wydech na przelocie :gwizdanie: U mnie po wywaleniu kata już fajnie świszcze jak turbina wstaje
nowekbdg Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ale będzie dużo głośniej jak zrobię cały przelot??dziś widziałem ibize tdi ze stożkiem haha ale fajnie chodziło
d3b4 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 ale będzie dużo głośniej jak zrobię cały przelot??dziś widziałem ibize tdi ze stożkiem haha ale fajnie chodziło wywal kata, i srodkowy tlumik i juz zaczyna ladnie syczec turbawa ze stozkami do TDI jest ciezko bo bardzo szybko siada przeplywka wiec sie nie oplaca co chwile jej kupywac :\ sa tam jakies dedykowane stozki ale chyba juz za grubsza kase
Reniu Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Opublikowano 19 Kwietnia 2010 Moim zdaniem będzie dudi, somes mają zdaje sie przeloty ale i też mocno podłubane autka :gwizdanie:
nowekbdg Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 hmmm trochę za głośno...chyba zrezygnuje z przelotu ;([br]Dopisany: 19 Kwiecień 2010, 22:25_________________________________________________
Rekomendowane odpowiedzi