manny90 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Ale na stacji u rafiego byłem wczoraj ;P Tylko po was śladu nie było
Newman Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 HEHEH... rozwalaja mnie te przebiegi w ogłoszeniach w tym roczniku to na bank powinno być ponad 200k przejechane.. no chyba ze duza pojemnosc jakas... ja mam 98r. a przejechane 199tys.. a od 3 lat robie srednio 600km miesiecznie..
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Ale na stacji u rafiego byłem wczoraj ;P Tylko po was śladu nie było zawsze porządek po sobie zostawiamy
Reniu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 HEHEH... rozwalaja mnie te przebiegi w ogłoszeniach Zawsze mam z tego bekę Można sobie zrobić zestawienie tekstów nadużywanych w ogloszeniach: - od dziadka, który w niemczech jeździł tylko w niedzielę do kościoła i po bułki - przebieg 182-194 tys km (niezależnie czy 10 czy 15 lat) - nic nie stuka, nic nie puka - tylko lać i jeździć - igła - klima działa tylko trzeba nabić Ogólnie chyba istnieje jakaś psychologiczna blokada, która nie pozwala spojrzeć na auto z przebiegiem >200 tys km inaczej niż jak na złom. W tej kwestii chyba ludzie lubią być oszukiwani
karolusss Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 zapomniales jeszcze dodac niepalacej kobiety ktora jezdzila tylko do pracy
Gość -makaveli- Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 słyszeliście kiedyś co znaczy określenie "stan igła"?? to znaczy że dopóki nie podpiszecie umowy kupna...to możecie szukać usterek jak igłe w stogu siana
jedrekx Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 najlepszego Tomek! a odnośnie tej A4 co wrzucił Grzechu to faktycznie jeździ nim kobieta auto ode mnie z osiedla, pani pracuje w banku koło Lidla - auto zawsze stoi na parkingu strzeżonym, nie widziałem żeby go pałowała czy coś - ogólnie zawsze mi się jej auto podobało a z ceny na pewno się coś urwie jeszcze. Kierowniku ja bym się zastanowił
rafi_a4 Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 zawsze mozna zobaczyc-to nic nie kosztuje
Zuzk@ Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Jedrekx czy Ty sam przyciemniałeś szyby? Mojemu Karolkowi też by się przydało...
jedrekx Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 Zuza ja przyciemniałem u znajomego, który ma serwis szyb samochodowych http://folglass.pl/ za cały tył płaciłem 400 złotych. zawsze mozna zobaczyc-to nic nie kosztuje dokładnie - tym bardziej, że auto stoi w Fordonie i Kierownik ma 2 osiedla do przejechania.
Zuzk@ Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 jakoś czuję się naga jak jadę i wszyscy się gapią... :polew:
jedrekx Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 hahaha no bo mają się na co i na kogo gapić
Reniu Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 jakoś czuję się naga jak jadę i wszyscy się gapią... :polew: Ale to się nie zmieni jak przyciemnisz zgodnie z prawem no chyba że przód też pójdzie
jedrekx Opublikowano 17 Maja 2010 Opublikowano 17 Maja 2010 to już się musisz zastanowić jak chcesz ja od samego początku chciałem sam tył (ale u mnie generalnie jest ciemniej trochę bo ja mam czarne wnętrze łącznie z podsufitką), Petara ma też z przodu przyciemnione
Rekomendowane odpowiedzi