Artur82 Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 nie no grzechu wyjasnil co nie co na temat kobiet :polew:
Zuzk@ Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 Bardzo śmieszne... zaraz poszukam o facetach...
Kierownik Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 zuza wiesz ze sobie jaja raobimy , to tylko żarciki ... co my byśmy zrobli na tym świecie gdyby nie kobiety ? :gwizdanie:
Zuzk@ Opublikowano 24 Maja 2010 Opublikowano 24 Maja 2010 niestety nie ma, bo w mózgu faceta nie stwierdzono żadnych ośrodków odpowiadających za jakiekolwiek funkcje. Okazało się, że mężczyzną kieruje dolna głowa, która niestety też nie jest wyposażona w żadne funkcje, a jedynie reaguje na bodźce, niekocznie wtedy kiedy powinna... [br]Dopisany: 25 Maj 2010, 00:44_________________________________________________Co prawda, życie bez Was jest możliwe, jak zostało to przedstawione w Seksmisji, ale byłoby baaaardzo, baaaaardzo smutne i nudne... super, że Was mamy!!!
karolusss Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 _________________________________________________Co prawda, życie bez Was jest możliwe, jak zostało to przedstawione w Seksmisji, ale byłoby baaaardzo, baaaaardzo smutne i nudne... super, że Was mamy!!! No wiesz Zuz@ jakbys zapomniala to Jej Ekscelencja tez byla facetem
tomiczka Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Jołłł wszystkim[br]Dopisany: 25 Maj 2010, 08:44_________________________________________________Dobrą kasę dają za katy: http://katalizatory.com/cennik.html
karolusss Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Wszystkim A jeszcze apropo's wczorajszego tematu http://liza.umcs.lublin.pl/~wbronisz/mozg/
Reniu Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Dzień-do-bry Kuna jak mi się chce spać czas na poranną
Kierownik Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Paweł kiedy Ty śpisz?Nawet o 1 na necie własnie sie obudziłem więc norma godzin wyrobiona
Zuzk@ Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Wszystkim A jeszcze apropo's wczorajszego tematu http://liza.umcs.lublin.pl/~wbronisz/mozg/ :polew: Ale u nas coś przynajmniej się dzieje, a nie tylko podnosi się i opada... a Ekscelencja i tak musiała się dostosować i udawać kobietę...
Reniu Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Ja słyszałem pewną teorią na temat mózgów Zasada działania mózgu mężczyzny jest taka, że jest kula, w środku której poruszają się dwie mniejsze kulki, które jak się stukną to powstaje pomysł. Mózg kobiety działa na dokładnie takiej samej zasadzie, tyle że w środku jest tylko jedna kulka
d3b4 Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Ja słyszałem pewną teorią na temat mózgów Zasada działania mózgu mężczyzny jest taka, że jest kula, w środku której poruszają się dwie mniejsze kulki, które jak się stukną to powstaje pomysł. Mózg kobiety działa na dokładnie takiej samej zasadzie, tyle że w środku jest tylko jedna kulka dobre :polew:
nowekbdg Opublikowano 25 Maja 2010 Opublikowano 25 Maja 2010 Okej To teraz Zuzka zaproponuj temat 1:0 dla Facetów
Rekomendowane odpowiedzi