manny90 Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 Mam nadzieję, że nie będzie jutro dużo do nadrabiania :gwizdanie:
durek Opublikowano 30 Maja 2010 Opublikowano 30 Maja 2010 manny ja czesto kompa na noc zosatwiam wiec mozesz dzis nie pospac
rafi_a4 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 07:57_________________________________________________tyle stron i znowu nic konkretnego WIEC WEZME SPRAWY W SWOJE RECE I ZAPROPONUJE NA NASTEPNY SPOT w zaleznosci od pogody : 1.KREGLE W GALERII POMORSKIEJ 2.GRILLA W STRZELCACH LUB NA PIECKACH bedzie juz po 10-tym wiec kaska w portfelu bedzie CO WY NA TO mozemy oczywiscie dokonac zmian co do dnia spotu bo np, zuzie weekend odpada ale kregle mozemy zrobic np w piatek 11.06.10 wiec piszcie co komu odpowiada i jaki dzien to wybierzemy optymalna wersje aby bylo jak najwiecej osob
gurban6 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Oczywiscie tez z tego miejsca bardzo chciałbym pozdrowić grzegorza (gurban6) i rownież pogratulować mu samochodu , szkoda tylko ze nie bylo blizszej okazji na obejrzenie go dokladniej . Doszły do klubu 2 nowe b5 polifty Paweł jeszcze będzie okazja.Może za dwa tygodnie w Bydgoszczy. Ale rozpisaliście sie Tyle tego że jeszcze nie czytałem gazety
nowekbdg Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 [br]Dopisany: 31 Maj 2010, 07:57_________________________________________________tyle stron i znowu nic konkretnego WIEC WEZME SPRAWY W SWOJE RECE I ZAPROPONUJE NA NASTEPNY SPOT w zaleznosci od pogody : 1.KREGLE W GALERII POMORSKIEJ 2.GRILLA W STRZELCACH LUB NA PIECKACH bedzie juz po 10-tym wiec kaska w portfelu bedzie CO WY NA TO mozemy oczywiscie dokonac zmian co do dnia spotu bo np, zuzie weekend odpada ale kregle mozemy zrobic np w piatek 11.06.10 wiec piszcie co komu odpowiada i jaki dzien to wybierzemy optymalna wersje aby bylo jak najwiecej osob Ja jestem za grillem i kręglami. Bez różnicy pogody Ps.To se poczytali...
karolusss Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Niech ktos ogarniety zalozy nowy watek z glosowaniem 1. Kregielnia 2. Grill 3. Scianka wspinaczkowa 4. Squash 5. Qady 6. Paintball 7. Szachy w parku pod wierzbami 8. Boisko i kosz, siatka, pilka etc. 9. Parking pod Tesco 10. Makao albo Wojna pod tymi samymi wierzbami co szachy 11. itd itd.
Artur82 Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 ja proponuje kartingi pod tesco...fajna zabawa :gwizdanie:
Newman Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 No dzień dobry .... gratuluje wytrwałości w pisaniu.. ja już dawno spałem o tej godzinie... Niestety na spota nie dotarlem bo po sobotnich zawodach mialem w niedziele takie zakwasy ze się nie moglem ruszać... dzisiaj jest troche lepiej ale i tak maxx. Co do treści tutaj zamieszczanych to mnie to cieszy, że "nowe" osoby chcą coś zaproponować. fajnie się czyta takie koncepcje a znając nieco niektórych wiem że część z nich wejdzie w życie. np wspinaczka na sciane to fajna zabawa.. mialem kiedys przyjemnosc spróbować i bylo fajnie (nie wspiąłem sie jednak za wysoko ) mnie to sie marzy spocik gdzie bede mogl nakrecic filmik jakimś lepszym sprzetem niż telefon... np taki spocik jak zrobiliśmy na pasie.. włączając przejazd który porównując z ostatnimi był bardzo spokojny..
nowekbdg Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/kujawskopomorskie/bydgoszcz_1306_spot-t136378.0.html;new#new
nowekbdg Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 majki zuza i ktoś jeszcze[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 10:31_________________________________________________Panowie może ktoś od was by chciał bo szkoda mi psiaka...Labrador z rodowodem papiery do wyrobienia 400zl Tak to jest jak ktos bierze psa a nie ma kasy i czasu na niego...
karolusss Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 majki zuza i ktoś jeszcze[br]Dopisany: 31 Maj 2010, 10:31_________________________________________________Panowie może ktoś od was by chciał bo szkoda mi psiaka...Labrador z rodowodem papiery do wyrobienia 400zl Tak to jest jak ktos bierze psa a nie ma kasy i czasu na niego... To jest do oddania? czy do oddania za 400zl?
karolusss Opublikowano 31 Maja 2010 Opublikowano 31 Maja 2010 Nowek a podstawowa rzecz, pies czy sucz? Ja nie wiem od ciebie trzeba wszystko wyciagac, jak na lekcji matematyki przy tablicy Ps. z jakiej jest hodowli? A za to zdjecie dalbym jakas nagrode http://www.postimage.org/image.php?v=gxvGBv0
Rekomendowane odpowiedzi