gurban6 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Pewnie ktoś link wywalił.Czytałem na forum,ale jest tyle różnych wiadomości że nie mogę połapać sie w temacie.
Reniu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 No to pliczek wystawię później, bo mam w domu.
gurban6 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Paweł nic sie nie stało.Jeszcze nie jedno piwko wypijemy pewnie.
Artur82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 mi ten link od Renia dziala :gwizdanie:
gurban6 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Artur poważnie?U mnie pokazuje że został usunięty
Reniu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 No to Artek wyślij pliczek Grzechowi i po sprawie
gurban6 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 No to Artek wyślij pliczek Grzechowi i po sprawie Na spocie może dojdzie do policzkowania (wolałbym nasze Panie w policzek ,ale nie ręką)
rafi_a4 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 czy przeoczyliście wątek o ogólnopolskim czy mi sie wydaje? nie przeoczylismy tylko 265zl/osoba na wlasciwie dwa dni moze byc dla niektorych drogo ja pisalem o 30zl osobo/doba a moze bedzie taniej.tylko musimy podjac szybko decyzje zeby jedrek zaklepal jakis termin a czy to czerwiec czy lipiec to obojetnie
Newman Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 ja tu bardziej myslałem o wypadzie jednodniowym az tak daleko to nie jest mozna rano wyjechac i wieczorem wrocić to taniej powinno wyjsc
Artur82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 dobra dobra pisac tu o ktorej jutro spot...ja proponuje 17:30
Artur82 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 dobra :polew: pomylilo mi sie chodzi mi o sobote
rafi_a4 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 mi pasuje jak najbardziej czekamy na innych
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 ja tu bardziej myslałem o wypadzie jednodniowym az tak daleko to nie jest mozna rano wyjechac i wieczorem wrocić to taniej powinno wyjsc za***isty pomysł [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 15:37_________________________________________________ Mam lapka i vaga.Nie robiłem jeszcze i troche mam cykora,aby czegoś nie pokrzanić.Czytałem na forum o vagu,ale wolałbym aby zrobił ktoś kto już to robił. mam całą instrukcje pl jak jesteś zainteresowany
durek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 to ja bym poprosil na maila moge wtedy wrzucic na swoj serwer wtedy kazdy bedzie mogl sobie pobrac za darmo bez limitow i reklam [email protected] z gory dzieki tymczasem spadam na dzialke
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 siemanko Kieras jak Audiczka się spisuje?? znając marke pewnie dobrze
Kierownik Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 sam odpowiedziales sobie na to pytanie ... jest idealnie , klima chłodzi ze az gesią skórkę mam ... jest roznica miedzy fordem a Audi oj jest
durek Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 dzieki Grzechu a tutaj link do instrukcji od Grzecha: KLIK
Rekomendowane odpowiedzi