Gość -makaveli- Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Reniu oblukasz na zywo i wtedy bedziemy gadac...bo boje sie pozniej co zrobie zima na moim 15" to gwint dawaj
manny90 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Artur gratki Felunek najlepszy jaki mogłeś wziąć! ;P Ja też mam się czym chwalić :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Reniu oblukasz na zywo i wtedy bedziemy gadac...bo boje sie pozniej co zrobie zima na moim 15" to gwint dawaj U mnie jest -35 Lepiej swoją kozę posadź Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 21:31_________________________________________________ Ja też mam się czym chwalić :gwizdanie: No to na co czekasz? :naughty:
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Lepiej swoją kozę posadź [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 21:36_________________________________________________Manny poka "nową" maske
karolusss Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Ludzie, ludziska Ma ktos znajomosci w RTV ? Chce kupic TV objechalem dzis saturny i inne nie dla idiotow ale tam pracuje banda kretynow ktorzy nie potrafia odpowiedziec na najprostsze pytania... Chodzi mi o to czy ktos jest w stanie zalatwic rabat Bo TV jakby mam wybrany
manny90 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 A no jestem zadowolony Nówka sztuka Muszę tylko "A4" ściągnąć, nie zauważyłem, że jest jakiś nieoryginalny i kijowo wygląda bo "4" jest odwrotnie (odbicie lustrzane). Arturo masz u mnie flachę
jedrekx Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Karol poszukaj na ceneo my tak teraz kupujemy tv bo się znacznie bardziej opłaca Artur ja mam zawieszenie 1BE (-20mm) i jest dobrze zarówno teraz jak i w zimie
nowekbdg Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 http://www.karas.jaroslawiec.pl/ 200zl za domek do 6 osob max wiec jak co tel do mnie
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 http://www.karas.jaroslawiec.pl/ 200zl za domek do 6 osob max wiec jak co tel do mnie płace za cały wyjazd więc wątpie że dogadam się z organizatorem że domek załatwiam na własny koszt [br]Dopisany: 09 Czerwiec 2010, 22:19_________________________________________________a tu mam jednak 265zł z jedzeniem i atrakcjami
jedrekx Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 http://www.karas.jaroslawiec.pl/ 200zl za domek do 6 osob max wiec jak co tel do mnie płace za cały wyjazd więc wątpie że dogadam się z organizatorem że domek załatwiam na własny koszt Nowekowi zapewne chodziło o "nasz" wyjazd kujawsko-pomorski... to o czym pisał Rafi..
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 http://www.karas.jaroslawiec.pl/ 200zl za domek do 6 osob max wiec jak co tel do mnie płace za cały wyjazd więc wątpie że dogadam się z organizatorem że domek załatwiam na własny koszt Nowekowi zapewne chodziło o "nasz" wyjazd kujawsko-pomorski... to o czym pisał Rafi.. aaaaaahaaaaaa
nowekbdg Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 można tak i tak... Ogólnie domki sa 2 pokojowe zakładając młodzi np ja jedrex np kieras z laska 50zl nocleg wychodzi... atrakcje hmm zaledwie 60 70 zl =110 wyżywienie z domu jak kto woli... Ja lubię gotować.Dziecioki maja gdzie biegać no i psa można zabrać
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 można tak i tak... Ogólnie domki sa 2 pokojowe zakładając młodzi np ja jedrex np kieras z laska 50zl nocleg wychodzi... atrakcje hmm zaledwie 60 70 zl =110 wyżywienie z domu jak kto woli... Ja lubię gotować.Dziecioki maja gdzie biegać no i psa można zabrać ale to byście jechali w terminie ogólnego??
jedrekx Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 ja bardzo chętnie bym gdzieś wyskoczył nawet na weekend.. ale najpierw to trzeba sesję przeżyć..
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 ale najpierw to trzeba sesję przeżyć.. u mnie zawsze pączątek wakacji składał się z 3 części:1.odebranie świadectwa 2.wpierd... od ojca(za świadectwo) 3.początek wakacji
Kierownik Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 ja narazie jestem chetny na wypad nad morze Arturo , pieknie sie prezentuje teraz twoja lalunia na tych felgach ,
jedrekx Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 mój ojciec też tak zawsze mówił.. ale teraz to będzie sesja... info czy zaliczona... wkurzanie się na siebie jeśli coś nie poszło i we wrześniu ewentualne poprawki (których liczę, że nie będę miał)
gurban6 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Opublikowano 9 Czerwca 2010 Przepraszam ,ale nie bede na spocie w sobotę w Bysi.Mój ojciec dostał udaru mózgu i jest w szpitalu.Nie wiem co napisać...... przepraszam.Dziękuję za odpowiedzi w sprawie logów.
Rekomendowane odpowiedzi