tomiczka Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 no i stalo sie tomiczka (z moja pomoca :gwizdanie: ) wyczail ze kolega w brygadzie (mojej ) tez jes posiadaczem b5... no i zwerbowal go do ekipy na kolejnym spocie ktory odbedzie sie w Bydgoszczy sie pojawi (ja juz tego dopilnuje ) Artur, żebyś Ty wiedzial co ja mu obiecalem 1. Wyższa pensja 2. Wszystkie możliwe premie 3. Status nietykalnego 4. I wiele innych "DROBNOSTEK" Teraz mnie nie zawiedź przypadkiem :polew:
Artur82 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 no i stalo sie tomiczka (z moja pomoca :gwizdanie: ) wyczail ze kolega w brygadzie (mojej ) tez jes posiadaczem b5... no i zwerbowal go do ekipy na kolejnym spocie ktory odbedzie sie w Bydgoszczy sie pojawi (ja juz tego dopilnuje ) Artur, żebyś Ty wiedzial co ja mu obiecalem 1. Wyższa pensja 2. Wszystkie możliwe premie 3. Status nietykalnego 4. I wiele innych "DROBNOSTEK" Teraz mnie nie zawiedź przypadkiem :polew: Tomiczka nie ma problemu ale komus musze zabrac zeby Michalowi dac...i tak :mysli: i mam Zabiore Tobie :polew: :polew:
tomiczka Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 no i stalo sie tomiczka (z moja pomoca :gwizdanie: ) wyczail ze kolega w brygadzie (mojej ) tez jes posiadaczem b5... no i zwerbowal go do ekipy na kolejnym spocie ktory odbedzie sie w Bydgoszczy sie pojawi (ja juz tego dopilnuje ) Artur, żebyś Ty wiedzial co ja mu obiecalem 1. Wyższa pensja 2. Wszystkie możliwe premie 3. Status nietykalnego 4. I wiele innych "DROBNOSTEK" Teraz mnie nie zawiedź przypadkiem :polew: Tomiczka nie ma problemu ale komus musze zabrac zeby Michalowi dac...i tak :mysli: i mam Zabiore Tobie :polew: :polew: Nawet tak nie myś :bicz3:
Zuzk@ Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Rany, chłopcy, umówcie się gdzieś po południu, a nie tak przy świadkach ...
Zuzk@ Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Ale tutaj nuda, rozumiem, że to z powodu bandy facetów biegających za jedną piłką... No dobra, nie czepiam się już... Ale czy może ktoś przemyślał wędzonko u Karolusssa???
Kierownik Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ten weekend mam caly zajety , ja raczej odpadam
rafi_a4 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 ja sobota, niedziela od 7 do 21 jestem w pracy więc odpadam
Zuzk@ Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 myślałam o niedzieli, bo w sobotę mam fuchę dobrej cioci... ale zapytać najpierw trzeba Karola...
Artur82 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Karol pisal chyba o sobocie :gwizdanie:
karolusss Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Hej, ja i owszem pisalem ale niestety nie o tej Nie mam w ten weekend czasu, nie wiem czy wogole na spota zawitam Ps. Ale trzeba bylo przyjechac wczoraj na spontana do mnie Felipe posmakowal moich wyrobow i taki uradowany wychodzil ze az kurtki zapomnial
Kierownik Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 to na prawde musiało filipowi smakować twoje uwędzone mięcho :gwizdanie:
karolusss Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 No na tym ostatnim zdjeciu to juz grubo bylo...
Zuzk@ Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 A czy ktoś wiedział o jakimś spontanie???
manny90 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Panowie, jak takie akcje urządzacie to dajcie znać, z chęcią wpadnę Jak ogarnę ogród, zapraszam do siebie na grilla ;P Zuza... Olali nas Taki spontan, bo mieszkają obok siebie Nic nie powiedzieli skubańcy
karolusss Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Aaatam zaraz olali... mozna bylo zadzwonic i zapytac czy czasem sie jakis spontan u mnie nie odbywa :gwizdanie: W koncu Brazylia grala no nie?
jedrekx Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 Szwajcaria i Urugwaj wygrali więc dzień uważam za MEGA pozytywny
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Czerwca 2010 Opublikowano 16 Czerwca 2010 coś Wam cienko idze...niedawno po 10 godzinach było ze sześć stron do czytania a teraz tylko 2,5
Rekomendowane odpowiedzi