majki77 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 no nie wiem co myslicie [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2009, 12:03_________________________________________________ będzie ktoś wogóle o 14 na zieleńcu? a moze podjedziesz z majkim i binkiem do bydzi i do koronowa ruszymy ja mam 2.8 w benzynie i jakos nie narzekam,jade chyba do koronowa zobaczyc. nie ma w toruniu ekipy i tyle co mam do powiedzenia milej niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ŁUCZNICZKA 13:30 ==> PAS KORONOWSKI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcintorun Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 miało być w toruniu teraz znowu jakaś zmiana jest.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 kurcze takie planowanie na ostatnia chwile to troche lipa! bo potem nikt nie wie gdzie ma jechac! Ja nie jade do Koronowa bo mam dzis czas do 15, Binek najwyzej nastepnym razem wykasuje Ci oil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcintorun Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 ja w toruniu mógłbym sie spotkac o 14 ale nigdzie dalej nie jade.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Chu*** ,że wyszło tak a nie inaczej, ale warto było jechać do Koronowa, zobaczyć min wyścig Binka Alonzo Pozdrawiam! PS. Oto najfajniejsze fotki (był Majki, Rafał, Binek i Hamak z Opla Bertony w Carbrio z ZWW team:P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 niezle niezle widze ze pare nowych a4 bylo, moze beda chetni na spota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 wyścig Binka Alonzo warto :oklaski: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 No ładnie było. U mnie przeżyłem ból czachy po całodziennym napieraniu w słońcu i na dokładkę najazd rodzinny. Najważniejsze że lampy zrobione i facjata furki odmłodzona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2009 no reniu gratulacje widze grilek tez poliftowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 ladnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Reniu... o jakies 5 lat odmłodniała audica.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Tak jest Cieszę się niezmiernie ale mam też świadomość że to dopiero początek. Jeszcze sporo przede mną..... wydatków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbinek Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Ten grill .... super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 jutro wymiana amorow, tarch, klockow, i zobaczymy czego jeszcze...... juz mnie kieszen boli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Będziesz miał zrobione i z głowy W innej sytuacji pewnie byś nie robił tego hurtem a tak nadażyła się okazja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Chu*** ,że wyszło tak a nie inaczej, ale warto było jechać do Koronowa, zobaczyć min wyścig Binka Alonzo Pozdrawiam! PS. Oto najfajniejsze fotki (był Majki, Rafał, Binek i Hamak z Opla Bertony w Carbrio z ZWW team:P) wlasnie tam se bylismy, klimat zajefajny, a na spocie adi i tak zapowiadala sie mala frekwencja, binek walczyl jak tygrys z vw golfem, ja zaluje ze nie pojechalem z a3 ale nastepnym razem wyjasnimy sytuacje, pozdrowienia dla klubowiczów aktywnych!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 7 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2009 dzisiaj pociagnąlem troche pakiet oswietlenia w autku, mam juz podswietlenie nog i czerwone swiatelka w przednich drzwiach [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2009, 23:11_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi