Artur82 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 nie nie nic nie wypilem...poprostu jestem rozkojarzony ale dlaczego to niech zostanie moja... a co do inhalacji to chetnie moge sie inhalowac czesciej a o jakiej torebce piszecie bo nie jestem w temacie??
tomiczka Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Wiemy dla czego. Bo wszędzie dobrze, ale na spocie z naszą ekipą najlepiej. A mi został już tylko jeden kurs i koniec. Czas wakacji zaczęty
Reniu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Miło słyszeć że coniektórzy już się wakacjują PS. Tomek masz u mnie browarka
Zuzk@ Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 nie nie nic nie wypilem...poprostu jestem rozkojarzony ale dlaczego to niech zostanie moja... a co do inhalacji to chetnie moge sie inhalowac czesciej a o jakiej torebce piszecie bo nie jestem w temacie?? o tej ze zdjęcia z misiem a na inhalacje zapraszam serdecznie kiedy tylko będzie chęć!!!
Reniu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 elo! Tomiczka i Zuza nie draznijcie Lwa Może nie lew ale...
Newman Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 jeszcze troche i do domku... p.s. fotki b. fajne.
Gość -makaveli- Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 jak co zapraszam na grill-spontan w Strzelcach Dolnych...ja zaraz jade rozpalać węgiel. jak co to 793956117 .peace
gurban6 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Tutaj też podam link do tej samej osady.ale w 3D.Moim skromnym zdaniem strona jest zrobiona http://www.osadakarbowko.pl/panokarbowko/index.htm
Kierownik Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Ja juz po pierwszym dniu przepracowanym w serwisie Skoda Audo , no i moge ocenić narazie że jest git Rafiego mam po sąsiedzku too już w ogóle jest przezajebiscie Rafi napisz mi PW , jak jutro pracujesz bo zapomnialem pytać
tomiczka Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Miło słyszeć że coniektórzy już się wakacjują PS. Tomek masz u mnie browarka To o mnie chodzi Reniu? :gwizdanie:
tomiczka Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Reniu, będę nocował na działce, ale do pracy niestety muszę jeździć, więc to połowiczne labowanie Co do browara, to już od kilku lat nie piję alkoholu i jestem z tego dumny
Artur82 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 k...a gorzej juz dzis byc nie moze.....jeszcze drazek do wymiany musial sie akurat teraz trafic
Reniu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Co do browara, to już od kilku lat nie piję alkoholu i jestem z tego dumny Kurcze, to bym sie nieźle wygłupił
tomiczka Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 no daj spokój, toć na czole nie mam wybitego "bezalkoholowy" Wypij moje zdrowie i już :>
Reniu Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 pewnie jeszcze będzie okazja się zrewanżować Ja pierdziu... roztapiam się... prawie 30 stopni mam na biurku, wentylator miesza tylko rozgrzane powietrze...
Kierownik Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Wkońcu lato przejechałbym sie nad wodę , ale nie mam zbytnio czasu ;(
jedrekx Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 przejechałbym sie nad wodę , ale nie mam zbytnio czasu ;( ja tak samo.. teraz egzaminy, w czwartek kierunek DE, a potem praca
majki77 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Opublikowano 28 Czerwca 2010 witam wszystkich widzę ze wiara zadowolona ze spotu, i dobrze jestem z was dumny, zadowolony aczkolwiek troche wzruszony ze takie zgranie było w niedziele noo.... może z małymi wyjatkami, al;e nie poruszamy tego już aaaa, i coś tam o Noweku pisane było że se furką śmiga po bydgoszczy a podobno nogę miał w szynie nie pozostaje mi nic innego tylko powodzenia mu życzyc jak tak dalej będzie postepował i najważniejsze żeby na mnie czasem nie trafił ogólnie pozdrowionka dla wszystkich
Rekomendowane odpowiedzi