Gość -makaveli- Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 olać żużel...tylko piłka i [br] a co to jest Zawisza ???? to ten klub ktory nie moze sie wydostać od pół wieku z 5 ligi ??? :kox: :polew: :polew: to ten klub który walczy o 1 lige....i leje w każdych derbach Elane
Reniu Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Ej no co tu taka lipa? Telenowela bez zwrotu akcji, ludzie porozchodzili się do pracy... no ale zaraz kibole zaczną się trzaskać...
Artur82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Ej no co tu taka lipa? Telenowela bez zwrotu akcji, ludzie porozchodzili się do pracy... no ale zaraz kibole zaczną się trzaskać... :polew: Reniu ja jestem w pracy ale trzymam reke na pulsie A telnowela jest w trakcie pisania scenariusza [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 09:33_________________________________________________Nowek sie do mnie odezwal i adres Moskalowi wyslal
Zuzk@ Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Dzień dobry wszystkim... dzisiaj w telenoweli Zuza zastanawia się, czy Artur odczytał wysłanego posta... widzowie w dalszym ciągu nie wiedzą co w nim było... c.d.n. :polew:
Artur82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Dzień dobry wszystkim... dzisiaj w telenoweli Zuza zastanawia się, czy Artur odczytał wysłanego posta... widzowie w dalszym ciągu nie wiedzą co w nim było... c.d.n. :polew: :polew: nie trzymaj ich w niepewnosci
majki77 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Dzień dobry wszystkim... dzisiaj w telenoweli Zuza zastanawia się, czy Artur odczytał wysłanego posta... widzowie w dalszym ciągu nie wiedzą co w nim było... c.d.n. :polew: :polew: nie trzymaj ich w niepewnosci Artur, ty w sobotę, taka pogoda w pracy, na takim stanowisku nieeeeeeeeeeee[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 10:13_________________________________________________ olać żużel...tylko piłka i [br] a co to jest Zawisza ???? to ten klub ktory nie moze sie wydostać od pół wieku z 5 ligi ??? :kox: :polew: :polew: to ten klub który walczy o 1 lige....i leje w każdych derbach Elane aaaaaaaaaaa, to Zawisza jeszcze gra??? ja tak sie nie interesuję piłką myslałem że nie ma juz zawiszy skoro od pół wieku nie może sie wydostać z tej hmm, yyyyy jak to było aaa 5 ligi :polew:
Artur82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 tak Majki ktos musi nadzor prowadzic...a ile pracy mam :evil: Prowadze nadzor w pracy i na forum z doskoku
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Dzień dobry wszystkim... dzisiaj w telenoweli Zuza zastanawia się, czy Artur odczytał wysłanego posta... widzowie w dalszym ciągu nie wiedzą co w nim było... c.d.n. :polew: :polew: nie trzymaj ich w niepewnosci Artur, ty w sobotę, taka pogoda w pracy, na takim stanowisku nieeeeeeeeeeee[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 10:13_________________________________________________ olać żużel...tylko piłka i [br] a co to jest Zawisza ???? to ten klub ktory nie moze sie wydostać od pół wieku z 5 ligi ??? :kox: :polew: :polew: to ten klub który walczy o 1 lige....i leje w każdych derbach Elane aaaaaaaaaaa, to Zawisza jeszcze gra??? ja tak sie nie interesuję piłką myslałem że nie ma juz zawiszy skoro od pół wieku nie może sie wydostać z tej hmm, yyyyy jak to było aaa 5 ligi :polew: nie wkur**j mnie lepiej czekaj na tel jak flaka złapie
Zuzk@ Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Majki a gdzie śmigasz nad wodę? Pytam z czystej kobiecej ciekawości [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 10:20_________________________________________________Będziesz leciał przez Ino, like always???
Kierownik Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 W derbach na żużlu też przypominam że Bydgoszcz sprała wam dupsko 4 lipca zapowiada sie ciekawie :>
majki77 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Dzień dobry wszystkim... dzisiaj w telenoweli Zuza zastanawia się, czy Artur odczytał wysłanego posta... widzowie w dalszym ciągu nie wiedzą co w nim było... c.d.n. :polew: :polew: nie trzymaj ich w niepewnosci Artur, ty w sobotę, taka pogoda w pracy, na takim stanowisku nieeeeeeeeeeee[br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 10:13_________________________________________________ olać żużel...tylko piłka i [br] a co to jest Zawisza ???? to ten klub ktory nie moze sie wydostać od pół wieku z 5 ligi ??? :kox: :polew: :polew: to ten klub który walczy o 1 lige....i leje w każdych derbach Elane aaaaaaaaaaa, to Zawisza jeszcze gra??? ja tak sie nie interesuję piłką myslałem że nie ma juz zawiszy skoro od pół wieku nie może sie wydostać z tej hmm, yyyyy jak to było aaa 5 ligi :polew: nie wkur**j mnie lepiej czekaj na tel jak flaka złapie czekac to ja moge nie fikaj bo nastepnym razem na plecach będziesz z kółkiem za***rdalał
majki77 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 dobra pany zmykam sie relaksować, nie mam czasu na pierdoły, wieczorkiem wejdę może zobaczyc co tam powypisywaliście pozdrowionka
moskal Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 W derbach na żużlu też przypominam że Bydgoszcz sprała wam dupsko oczywaiście ale zerknij na tabele :gwizdanie: :kox:
Reniu Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 A żużel to te popsute motocykle które skręcają tylko w jedną stronę?
Kierownik Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 W derbach na żużlu też przypominam że Bydgoszcz sprała wam dupsko oczywaiście ale zerknij na tabele :gwizdanie: :kox: Widziałem ... i niestety z tego powodu nie jestem zachwycony ... miejmy nadzieje ze wygra lepsza druzyna , i Polonia, jak i Unibax pokarzą co tak naprawde oznacza Żużel na Kujawach i Pomorzu [br]Dopisany: 03 Lipiec 2010, 10:47_________________________________________________BTW Moskal a wysłałeś już smyczki
moskal Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Widziałem ... i niestety z tego powodu nie jestem zachwycony ... miejmy nadzieje ze wygra lepsza druzyna , i Polonia, jak i Unibax pokarzą co tak naprawde oznacza Żużel na Kujawach i Pomorzu zobaczysz ze jutro Toruń odda wam bonusa , tak jak w zeszłym roku padł magiczny remis dający wam przepustke do półfinałów co do smyczy to objechałem dzisiaj 4 UP ale wszystko w c**j zamknięte leżą popakowane w torbie i czekaja do poniedziałku
Artur82 Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Torun ma super stadion...super druzyne...i sa goscie jak jezdzi Torun to zawsze staram sie ogladac tak jak i miejscowa Polonie... I na tym koniec kropka!!
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 nie no stadion za***isty a co do drużyny i poziomu to się nie wypowiem bo sie tym nie interesuje
moskal Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Torun ma super stadion...super druzyne...i sa goscie jak jezdzi Torun to zawsze staram sie ogladac tak jak i miejscowa Polonie... I na tym koniec kropka!! :good:
Rekomendowane odpowiedzi