Reniu Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja odpadam, auto pojechało z żoną do teściów :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja pije juz druga bo nie moge sie ogarnac od dwoch dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja tam nie przepadam za kawą.. rozpuszczalna z mlekiem to jeszcze wytargam ale sypanej nie tkne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Dla mnie musi być grunt kawa plujka the best Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 musi byc błoto w kawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja kawy nie tykam.... wolę coś zimnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja kawy nie tykam.... wolę coś zimnego zaczniesz się starzeć jak każdy od 25 roku życia i też kawką będziesz się wspomagać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 wszyscy mi też tak mówili jak się będę do matury albo do sesji uczył... ale nie tykam wolę co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 PYWO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 również rowniez nie tykasz uwazaj bo sie zmarnujesz Jedrek :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowekbdg Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 co za preparta uzywal petara?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Arturze, piwo oznaczało, że również wolę niż kawę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 co za preparta uzywal petara?? :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/wszystko_o_pielegnacji_auta_kosmetyki_meguiars_dobre_ceny_dla_klubu-t1514.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 co za preparta uzywal petara?? :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/wszystko_o_pielegnacji_auta_kosmetyki_meguiars_dobre_ceny_dla_klubu-t1514.0.html Drogie jak cholera ... ale za to efekt jak ta lala ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 1k za komplecik do pucowania to troche przesada jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Nie trzeba przecież kupować wszystkiego, poza tym są bardzo efektowne i efektywne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi