Newman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 zobaczcie to... od 0:30 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 trochę bolesne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Przeje**ne Najechał na coś, wypaputał w bandę a na koniec został zgarnięty przez autobus. Niefart jak smok Wrzuciłem to chwilkę wcześniej tu ze smoga: http://www.a4-klub.pl/smf/przestroga_dla_wszystkich-t47597.0.html;msg1709323#msg1709323 "Przepis jest prostszy niż myślisz! Wystarczy nadmierna prędkość i szczypta głupoty. Peggy Brown" Widać na smogu tytuł, opis nie muszą być zgodne z faktami... ważne by napędzać komentarze, wyświetlenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 nowa zajawka :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_pakiet_oswietlenie_dzwi_nog_podswietlane_sloneczniki_i_inne_a4_b5_1lift-t142626.0.html;msg1709428#new może ktoś z Was będzie chciał sobie coś takiego założyć :gwizdanie: nowa zajawka szkoda, że się na niej nie załapałem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_pakiet_oswietlenie_dzwi_nog_podswietlane_sloneczniki_i_inne_a4_b5_1lift-t142626.0.html;msg1709428#new może ktoś z Was będzie chciał sobie coś takiego założyć :gwizdanie: nowa zajawka szkoda, że się na niej nie załapałem ;( Jedrek szkoda tylko ze to auto z grupy VW tam jest widoczne :polew: (oczywiscie zart) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_pakiet_oswietlenie_dzwi_nog_podswietlane_sloneczniki_i_inne_a4_b5_1lift-t142626.0.html;msg1709428#new może ktoś z Was będzie chciał sobie coś takiego założyć :gwizdanie: nowa zajawka szkoda, że się na niej nie załapałem ;( ja mam pakiet oświetlenie (drzwi,nogi,schowek,bagażnik) :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 15:11_________________________________________________kiepska ta nowa zajawka samochody stoją nierówno,passat między audiczkami,w tle cytryna,światło dziwnie oślepia samochody ale i tak jest lepiej jak było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Po pierwszym lifcie to normalka, ja nie mam lampek na drzwiach, w przestrzeni na nogi mam za to z tyłu nad słupkami oraz w w suficie oświetlającą kufer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 tez mam na słupkach i suficie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 kiepska ta nowa zajawka samochody stoją nierówno,passat między audiczkami,w tle cytryna,światło dziwnie oślepia samochody ale i tak jest lepiej jak było Fakt zapomniałem o plasterkach [br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 15:20_________________________________________________ tez mam na słupkach i suficie :gwizdanie: A Nowek nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 tez mam na słupkach i suficie :gwizdanie: A Nowek nie ma u kolegi Nowka mody aż same się proszą tymbardziej rocznik zobowiązujący (99) :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Lipiec 2010, 16:11_________________________________________________a szybki z pilota kto z Was ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja hehe 2007 rok a z tych 94-99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 ja mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petara Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 I ja :gwizdanie: i chyba wszyscy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 i ja tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 nikt nie miał mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 idę wreszcie do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Ja też mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 13 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2010 Grzechu jesli to cie pocieszy to ja nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi