Reniu Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Mi się podoba, tylko obawiam się że ktoś by to szybko skubnął Dobrze że to już jest poprawiona edycja
rafi_a4 Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Może pomyślmy w ten weekend o spocie.Więc piszcie kiedy i o której wam pasuje.Jak się spotkamy to może ustalimy jakiś sensowny dzień na spoty bo jak na razie to tworzymy mocną ekipę ALE " WIRTUALNYCH MEETINGÓW BYDGOSKO-TORUŃSKICH "
Newman Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Nie będzie meczu, będzie chór!! hahahha... chóru nie bedzie...... bedzie balet...
Newman Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 haloooooooooo kto jedzie na zlot do pily to czas najwyzszy napisac pw do kuredu... wplaty sa do 8 czerwca! /\ || dzieki Filip za korekte
Reniu Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 Jestem w trakcie pewnej inwestycji więc najprawdopodobniej będę musiał się wymigać :gwizdanie:
kroghot Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 no i jak się Wam podoba produkt czakiego ? dopiero co dostałem paczkę - jak dla mnie bomba. Jak przestanie desze padać to założę i zrobię parę fotek
Newman Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 zobaczcie rejestracje http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=pl&id=114947038&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&sortOption.sortOrder=ASCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=9&makeModelVariant1.modelDescription=abt&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=GERMANY&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&tabNumber=2
felipe.avant Opublikowano 28 Maja 2009 Autor Opublikowano 28 Maja 2009 widze że b6 "newmanos" chodzi po głowie;) musze Cie poprawić 8czerwiec
Newman Opublikowano 28 Maja 2009 Opublikowano 28 Maja 2009 a tak sobie patrze....... p.s. dzieki za korekte... nei wiem skad mi sie wzial ten lipiec.... pewnie myslalem juz o zlocie
Reniu Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 jak by cos sie w weekend szykowalo to ja jestem chetny ewentualnie nastepna sieroda chyba tez bedzie mi pasowala, auto juz zrobione i moze uda mi sie ogarnac do niedzieli nowe kola, majki jak cos to mozemy podlaczyc kompa bo cos chciales skasowac pozdrawiam i do zobaczenia Ja w ten weekend nie mogę, ale na środę 03.06 jestem jak najbardziej chętny
majki77 Opublikowano 29 Maja 2009 Opublikowano 29 Maja 2009 Może pomyślmy w ten weekend o spocie.Więc piszcie kiedy i o której wam pasuje.Jak się spotkamy to może ustalimy jakiś sensowny dzień na spoty bo jak na razie to tworzymy mocną ekipę ALE " WIRTUALNYCH MEETINGÓW BYDGOSKO-TORUŃSKICH " rafi! ty takich rzeczy nie pisz, tutaj juz nie ma chętnych na spoty, może ty, ja,binek i reniu założymy ,,CAŁKIEM NOWY KLUB AUDI A4 MOBILNYCH"
kroghot Opublikowano 30 Maja 2009 Opublikowano 30 Maja 2009 żeby nie było że wirtualny to piszę się praktyczni na każdy termin. Co do miejsca to jednak jestem za Toruniem przynajmniej w tej chwili.
majki77 Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 troche brudne ale juz poskladane no no dropson,robi wrazenie,felgi widze ogarnąłes i grilla tez! tylko teraz podjedziesz na spocik to pooglądamy twoją bestie, pozdro!!!
przemciotorun Opublikowano 31 Maja 2009 Opublikowano 31 Maja 2009 moze ktos potrzebuje dwie opony? bo mam na sprzedanie 2X dunlop sport 01 205/55/16 w bardzo dobrym stanie byly zalozone na tyl, (czy napis 0908 na oponie to miesiac i rok?)
Rekomendowane odpowiedzi