Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim :hi:

Troszkę się nie odzywałem, bo na działce trudniejszy dostęp do neta,

a do tego zadań sporo tzn. kąpiele słoneczne, pływanie, spływ pontonem, wędkowanie, grillowanie

i wiele innych ciężkich zadań :decayed:

Czasami, tak dla relaksu wpadnie Artur i wtedy mogę się chwilę odprężyć, dłubiąc z Nim przy

Jego niuni

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:bry:

Tomiczka depresja po wczorajszym grzebaniu trzyma mnie do dzis :confused4:

Opublikowano

Shit... Dzwoniłem dzisiaj do kilku miejsc w polsce gdzie regenerują maglownice :wallbash: Ciężka sprawa, ciężka...

Opublikowano

Jak ciężka? $$

Opublikowano

550 netto, 2 lata gwarancji. Chyba lepiej dołożyć, zregenerować i mieć pewność, niż kupić używkę i za jakiś czas znowu mieć problem...

Opublikowano

Jak chcesz auto zatrzymać na jakiś czas dla siebie to rób konkretnie :good:

Jak na handel to zapudrować kupę i do zyda :gwizdanie:

Opublikowano

nie chce wiedzieć... Nie sprawdzałem, nigdzie nie widziałem nowej, wszedzie regenerowane. Przeczytałem jedynie coś takiego "koszt przekładni nowej od 2000, do około 4000PLN" Nie wiem czy temu ufać. Ale skoro regeneracja tyle kosztuje to wydaje mi się to możliwe.

Opublikowano
:hi: Dopiero wróciłem z pogrzebu kolegi z pracy (uderzył w tył ciężarówki)Mam zdjęcia ale tutaj raczej nie wstawię. Oba auta były z naszej firmy :kwasny:
Opublikowano

:hi: Dopiero wróciłem z pogrzebu kolegi z pracy (uderzył w tył ciężarówki)Mam zdjęcia ale tutaj raczej nie wstawię. Oba auta były z naszej firmy :kwasny:

Zagapil sie? :confused4:

Opublikowano

Chyba kolega przysnął lub zasłabł.Uderzył w tył przyczepy(obaj byli szwagrami),która stała na skrzyżowaniu z całej siły.Nie było nawet sladów hamowania,ani żadnego skrętu na bok.Centralnie walnął.Jechał mniejsza wywrotką.Wracali z budowy i mieli do bazy jakieś 5 km.Byłem na miejscu ,to było 14 lipca.Szok,nie da sie opisać.Przykre,chwila i już kogoś nie ma :( A jeszcze jest tez dobre to że znalazło sie 3 kierowców co też podobno zostały uszkodzone im auta.Twierdza że na naszych pojazdach był gruz i kamienie i spadły im na pojazdy.To nie jest prawda.Auta oba były puste.Że zyja miedzy nami takie hieny,aż nie chce się wierzyć.

Opublikowano

przykre to co się stało :( :(

Opublikowano

Damian kupiłem Motor tak jak pisałeś.Ciekawy ten artykuł o chiptuningu,jest też jak bezpiecznie uzywac klimy :naughty: Dzieki za wiadomość.A wracając do wypadku,przykre ale trzeba żyć dalej........Co jest warte nasze życie :mysli: Rano kolege widziałem a po południu już .....

Opublikowano

Damian kupiłem Motor tak jak pisałeś.Ciekawy ten artykuł o chiptuningu,jest też jak bezpiecznie uzywac klimy :naughty:

:good:

Opublikowano

Od 17:42 nic,żadnego posta?Wszyscy śpią? :mysli: Proszę piszcie wolniej i mniej bo zostaję w tyle :polew:

Opublikowano

Grzechu , tutaj juz spot spontan sie odbył , o którym dowiedzialem sie 30 min przed jego rozpoczęciem :wink4:

skromny, bo skromny , ale jednak fajnie sie gadało .... tylko te komary :decayed:

Opublikowano

A gdzie był? Jakaś sekta powstała w Bysi :polew: