Kierownik Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Tylko uważajcie 60% dziewczyn w ciazy A potem skacza z okien...http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/bydgoszcz-skakala-na-tapczanie-i-wypadla-przez-okn_151746_all.html#comment_form [*] wczoraj zmarła koleżanka właśnie ta.. ;( to była bardzo dobra koleżanka mojej dziewczyny , caly dzien mi dzis plakała szkoda dziewczyny bo naprawde bardzo ładna była i podobno bardzo sympatyczna ;(
Maxito Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 ZBIERAM ZAPISY NA II TURE TABLIC, CHĘTNI TU MAJA LINKA MOŻNA PISAĆ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1735045#msg1735045 POZDRO ZIOMALE
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Nie spimy ... pijemy :decayed: a ja ide zaraz spać bo rano wyjazd
Kierownik Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 no to grzechu powodzenia tam na spocie ... zeby wątroba wytrzymała ... godnie reprezentuj nasz region tam i pokarz ze na kujawach tez mają mocne łby
Gość -makaveli- Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 zeby wątroba wytrzymała ... godnie reprezentuj nasz region tam i pokarz ze na kujawach tez mają mocne łby sie trenowało [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 21:42_________________________________________________ no to grzechu powodzenia tam na spocie
wera :) Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 oj ja mysle ze nie dadza rady heheheh
majki77 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 brrr, troszke piździ z rana dobra cieplutka kawka z rana na poprawę samopoczucia milego dnia wszystkim pozdrowionka :>
Gość -makaveli- Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 a ja czekam na ekipe z łódźkiego i mazowieckiego....i tylko jeden cel .... Jarosławiec
nowekbdg Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Grzechu pamiętaj Będe coś kolo 23 24 ale dziś na bank vodeczke chłodź Felga wyprostowana opony sa teraz szykowanko autka
tomiczka Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Witam wszystkich po dłuższej nieobecności na forum i spotach. Jeszcze w tą niedzielę nie mogę się pojawić w Toruniu, bo czeka mnie przeprowadzka z działki do domu. Ale na następnym spocie powinienem już być. Dawno Was nie widziałem(prócz klubowiczów, z którymi pracuję) i tęskno mi. Z niecierpliwością będę wyczekiwał spotkania w Bydgoszczy. Pozdrawiam
manny90 Opublikowano 3 Września 2010 Opublikowano 3 Września 2010 Czekamy Po przeglądzie Na rok spokój. Tylko mi diagnosta lampy ustawiał Tak sobie myślę co zmodzić w aucie i chyba kata wytnę, później zobaczymy, mam już pewien plan
Rekomendowane odpowiedzi