Artur82 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Majki ale piekne obie fotki na jednych piekne dziewczyny a na drugiej piekna zlota jesien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 no to koniec weekendu jutro nowy dzień, nowy tydzień pozdrowionka, kolorowych snów wam życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Hejka... Dzięki za spota... oczywiście jak zawsze udany w przyjemnym towarzystwie :) Miłej nocki życze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 No to ustawiłem awatar :> lupy w dłoń i oglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 podpis mogłeś zostawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Jak na razie musze powiększyć te 3 obrazki,na podpis przyjdzie pora[br]Dopisany: 03 Październik 2010, 22:40_________________________________________________Na razie zostanie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek4don Opublikowano 3 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2010 Na wstepie przepraszam, ze mowilem o spokojniej jezdzie i jako pierwszy wystrzelilem do przodu za Tomkiem...ale zrozumcie wyposzczony jestem jesli chodzi o jazde :notworthy: Jeszcze raz sorry!! Dziekuje wszystkim za kolejny udany spot!! PS. Tomek teraz patzre w Twoj opis i widze ze Ty masz 1.8 - 125km...a ja sie dziwilem co tak ladnie za mna ciagniesz No Artur niestety tylko 125km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gurban6 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 pooonieeedziałek, jak go nie lubię tymczasem [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 07:05_________________________________________________miłego dzionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dzieńdoberek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Dosyć tego machania kapeluszami ... i wymachiwania tabliczką "Bry" , bo do 2000 stron tak dojedziemy Jak dzionek ? (poniedziałek ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 Wreszcie jakiś tekst się pojawił a nie tylko pismo obrazkowe Mam syndrom poniedziałku... cały organizm mnie boli bo trzeba było iść do pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 ja na 12:30 do 19:00 w szkole siedze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 jak zaczniesz pracowac to zatesknisz za szkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolusss Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 jak zaczniesz pracowac to zatesknisz za szkola swiete slowa Rafi Ja to bym sie najchetniej cofnal gdzies do szkoly sredniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi