Gość -makaveli- Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Grzechu,Reniu dzieki mam nadzieje ze bedzie jutro ide na szkolenie wiec zobaczymy najważniejsze to pozytywne nastawienie
WIŚNIA Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Ja koleżance nadałem temat żeby postarała sie o zniżki na statoilu na wache powiedziała że pogada z kierowniczką
Kierownik Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Ja koleżance nadałem temat żeby postarała sie o zniżki na statoilu na wache powiedziała że pogada z kierowniczką na którym statoilu ?
WIŚNIA Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Solskiego[br]Dopisany: 07 Październik 2010, 23:24_________________________________________________a co? masz tam kogoś?
Kierownik Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 na wyżynach pracował kiedyś mój kumpel
WIŚNIA Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Dobre paliwo mają, jak miałem golfa to tam tankowałem choć paliwo biorą z orlenu
Kierownik Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 nigdy nie rozumialem polityki tych firm
WIŚNIA Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 Ty le że na orlenie syf nie wacha kiedyś jechałem do grudziądzai zalałem na statolilu i bryka ciągnęła jak głupia, a w drodze powrotnej tankowałem na orlenie i nie mogłem wyprzedzać takiego muła miał.
Enzy91 Opublikowano 7 Października 2010 Opublikowano 7 Października 2010 [quote name=wera ] halo halo :> a tu wszyscy spia no jutro juz piatek a tu zero radosci z waszej strony :> :> Nie śpią, nie śpią! Studencki maraton imprezowy trwa
Reniu Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Dosyć tego machania kapeluszami! Teraz będzie kawka
Newman Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 hahah zobaczcie to jak sie kończą utarczki słowne między kierowcami: http://www.4tuning.tv/nTdK8MDPP4h/Bataie_cu_sabii_si_pietre_in_traficul_din_Praga.html
WIŚNIA Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 09:10_________________________________________________Siema
Gość -makaveli- Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Wiśnia jak tam?? rozrząd i cała treszta ogarnięte??
damian_qbass Opublikowano 8 Października 2010 Opublikowano 8 Października 2010 Dzień Dobry Wszystkim, Piękna pogoda dzisiaj Panie i Panowei, coś organizujemy w Piątkowy wieczorek? [br]Dopisany: 08 Październik 2010, 11:50_________________________________________________jak sprzedam Honde to chyba pomyśle nad takim czymś takie duże, wolne, rodzinne kombi http://szukaj.pl.mobile.eu/pojazdy/showDetails.html?lang=pl&id=136649507&pageNumber=1&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=1900&makeModelVariant1.modelId=21&makeModelVariant1.modelDescription=plus&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Car&segment=Car&siteId=POLAND&negativeFeatures=EXPORT&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=NO_EXPORT&customerIdsAsString=&crossBorderSearchEnabled=true&tabNumber=2
Rekomendowane odpowiedzi