przemciotorun Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 jak cos to ja tez jestem chetny na obszycie, ale tak za dwa tygodnie, Erea1 jak bedzie Ci pasowalo to mozemy jechac razem, do bydgoszczy, czy do wloclawka zobacze co mi z javy odpiszą[br]Dopisany: 20 Lipiec 2009, 13:23_________________________________________________ WŁADCA POSTÓW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
henias1987 Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 obszywalem tam na 3maja w bgd kiere do poprzedniej a4 za***iście robi zna sie za rzeczy 110zl zaplacilem jak sie nie myle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kroghot Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 za kim dziś jechałem w Toruniu na polnej?? i jak byles na wyscigach ja jade w ten piatek pisze sie ktos :gwizdanie: byłem ale jakoś nie chcieli się ze mną ścigać - postawili mi BMW 3 litrową i nie było zabawy ale teraz chyba też pojade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 20 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 polecam firme na ul.3-maja w Bydgoszczy widziałem już pare kierowniczek obszytych właśnie przez nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcintorun Opublikowano 20 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 i jak nikt nie ma na pożyczenie belek do bagażnika dachowego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 mam pytanie czy bylby ktos zainteresowany podwyzszeniem mocy badz tylko sprawdzeniem mocy- razem taniej tam gdzie chipowal binek http://www.agma-tuning.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Na hamowanie ja byłbym chętny. Zapytam się kontrolnie... Czy ktoś był by zainteresowany kupnem zawieszenia z mojej niuni? Standardowa wysokość, amortyzatory Sachs + sprężyny, wszystko ma przejechane zaledwie 5.000km Do 15" pasuje w sam raz, jednak przy 17" które założyłem wizualnie jest trochę za wysoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erea1 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ja piszę się na sprawdzenie mocy, tylko termin trzeba dograć, teraz niestety mam urwanie głowy, jutro wyjeżdżam na tydzień do pracy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 Ja piszę się na sprawdzenie mocy, tylko termin trzeba dograć, teraz niestety mam urwanie głowy, jutro wyjeżdżam na tydzień do pracy... pewnie ze tak sprawa jest otwarta wiec bedziemy pisac na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 21 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 KUJAWSKO POMORSKI SPOT WAKACYJNY - 9.08.2009 1. felipe 2. Newman ? 3. Reniu 4. dropsone 5. Komar?! (jak tylko kupie bilet lotniczy to potwierdze) 6. Tomek4don 7. Strobo 8. djbinek 9. karwat ( na 90 % ale sie postaram ) 10 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 21 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2009 A bez rodziny można? Dajmy na to z kumplem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Czemu nie? [br][edit] [br]Z dzisiejszego Expressu Bydgoskiego:[br] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
strobo Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 Jak zawsze..po co zostawiać szeroka jezdnie jak można ja zwęzić i pogorszyć warunki..Myślę ze wymalowanie pasów by wystarczyło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 znajdzie sie inne miejsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz76 Opublikowano 22 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2009 KUJAWSKO POMORSKI SPOT WAKACYJNY - 9.08.2009 1. felipe 2. Newman ? 3. Reniu 4. dropsone 5. Komar?! (jak tylko kupie bilet lotniczy to potwierdze) 6. Tomek4don 7. Strobo 8. djbinek 9. karwat ( na 90 % ale sie postaram ) 10. Grzegorz76 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 23 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2009 60 minutowy set z piątku, Club Underground Toruń, DJ Binek in the mix http://www5.zippyshare.com/v/18822369/file.html djbinek ... 19 sierpnia w piatek ???????????????????? mozesz to sprawdzic? bo nawet za rok 2008 nie pasuje p.s. wkrotce recenzja i fight back.... fajny vocal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Poczytajcie koledzy: http://www.a4-klub.pl/smf/koszmar_strazaka-t89128.0.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 Poczytajcie koledzy: http://www.a4-klub.pl/smf/koszmar_strazaka-t89128.0.html siemanko, no Reniu powiem tylko ze współczuje sprzatania i dobrze że tak to sie skonczyło no i dało na pewno do myślenia ja mam moja po terminie i nie jade do strazaka po naklejke w tym wypadku tylko kupuje nową i trzymam paragon :gwizdanie: ROBIMY AKCJE SPRAWDZANIA GAŚNIC PANOWIE POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
felipe.avant Opublikowano 25 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 sie narobiło, najlepiej od razu zrobić pranie środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erea1 Opublikowano 25 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2009 jakieś takie bożonarodzeniowe te fotki bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi