manny90 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Majkel! Pochwal się furą, nie początkiem weekendu Reniu jak tam F1? Niemogłem się doczekać tego tytułu, ale teraz nei ma siuty na zbędne wydatki, poza tym słyszałem kiepski opinie o modelu jazdy... Swoją drogą to któregoś dnia będę musiał na cały dzień do Torunia skoczyć i zostawić furkę do mycia, odkurzania, woskowania, a przede wszystkim prania tapicerki Tylko cały dzień bez fury w Toruniu
Kierownik Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Panowie coś z gatunku ... Car Audio , czy ktoś pomoże http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=165862.0
Reniu Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Reniu jak tam F1? Niemogłem się doczekać tego tytułu, ale teraz nei ma siuty na zbędne wydatki, poza tym słyszałem kiepski opinie o modelu jazdy... Pierwsza sprawa na czym grasz? Chcesz na pieca? NO problem... chwila i masz kopie Dupny model jazdy? R U kidin' me? Ustaw na poziomie trudności wyższym niż średni i idzie się posrać btw ja "męczyłem" się na srednim w Monaco (deszcz) :> Przy okazji kierka jest bardzo mile widziana przy takich gierkach
majki77 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 a my otwieramy 3 flaszkę i nie zajmujemy sie na te chwile care audio [br]Dopisany: 22 Październik 2010, 23:40_________________________________________________aaaaaaaaaaaaa a my mamy kody do F1 chce ktoś
Reniu Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 Manny... na koniec taka mała dygresja... podczas gdy np. w Shifcie po kilku piankach jeździ mi się świetnie tak przy F1, przy takim samym znieczuleniu nie ba bata bym wygrał wyścig To pozwala mi twierdzić iż model jazdy nie jest tak bardzo skopany
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 a my otwieramy 3 flaszkę i nie zajmujemy sie na te chwile car audio :kox tylko "klamki" nie wyciągaj po pijaku
majki77 Opublikowano 22 Października 2010 Opublikowano 22 Października 2010 co tu taka cisza :gwizdanie:
manny90 Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Reniu jak tam F1? Niemogłem się doczekać tego tytułu, ale teraz nei ma siuty na zbędne wydatki, poza tym słyszałem kiepski opinie o modelu jazdy... Pierwsza sprawa na czym grasz? Chcesz na pieca? NO problem... chwila i masz kopie Dupny model jazdy? R U kidin' me? Ustaw na poziomie trudności wyższym niż średni i idzie się posrać btw ja "męczyłem" się na srednim w Monaco (deszcz) :> Przy okazji kierka jest bardzo mile widziana przy takich gierkach Manny... na koniec taka mała dygresja... podczas gdy np. w Shifcie po kilku piankach jeździ mi się świetnie tak przy F1, przy takim samym znieczuleniu nie ba bata bym wygrał wyścig To pozwala mi twierdzić iż model jazdy nie jest tak bardzo skopany Na PS3 Dobrze wiedzieć, jak będzie wolna siuta to z chęcią zakupię i się przekonam. Najwyżej opchnie się dalej
WIŚNIA Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 [br]Dopisany: 23 Październik 2010, 14:56_________________________________________________ ja tu o 4 rano pisałem
jedrekx Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 proszę o potwierdzanie koszulek!!! należy się jednak liczyć z prawdopodobnie wyższym kosztem jeśli kolejni będą rezygnować.. więc jeśli ktoś ma ochotę to wpisujcie się za Noweka, Grzecha i za Kierownika (1 sztuka)... bo ja składałem zapytanie o 28 sztuk...
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 ja tu o 4 rano pisałem do mnie na GG o 3:43 pisałeś
WIŚNIA Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Widziałem,ładna fazka była masakra...
Reniu Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 Dzisiaj założyłem zimowe buty, przy okazji sprawdziłem jeden z mitów który mówi, że na 15" stali jest niżej
Enzy91 Opublikowano 23 Października 2010 Opublikowano 23 Października 2010 proszę o potwierdzanie koszulek!!! należy się jednak liczyć z prawdopodobnie wyższym kosztem jeśli kolejni będą rezygnować.. więc jeśli ktoś ma ochotę to wpisujcie się za Noweka, Grzecha i za Kierownika (1 sztuka)... bo ja składałem zapytanie o 28 sztuk... Ja wezmę koszulkę za jednego z nich, brał któryś rozmiar XL?
Rekomendowane odpowiedzi