wera :) Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 shocked: wcale nie,poprostu byłem umówiony :tongue4 dobrze dobrze nie tlumacz sie
Krystian1987 Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 zwinęliśmy się szybko bo było dosyć zimno No, a teraz już cieplej nie będzie. Tak więc po co stać na parkingu skoro można pograć sobie czy to w Galerii czy też na Łuczniczce? Ja jestem za Tylko najlepiej to umówić się na godz. 17. i od razu wykupić kilka gier, bo płacąc za godzinę gry się przepłaci Cennik Olimpic Bowling Center za grę za godzinę
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Potrzebowała mnie na gwałt znowu do kanału schodziłeś wczoraj żabka aż olej popuściła .... ciekawe jak było dzisiaj
WIŚNIA Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 z wrażenia [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 23:29_________________________________________________jutro moja niunia będzie operowana,a ja do tyry autobusami ;(
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ja do tyry autobusami ;( niestety, strasznie poniżające to jest ....też tymi padlinami do roboty jeżdze
WIŚNIA Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ja do tyry autobusami ;( niestety, strasznie poniżające to jest ....też tymi padlinami do roboty jeżdze ale jest pare "+" wyspać sie można po drodze i nagrzane jak sie wsiada
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 ja do tyry autobusami ;( niestety, strasznie poniżające to jest ....też tymi padlinami do roboty jeżdze ale jest pare "+" wyspać sie można po drodze i nagrzane jak sie wsiada jedyny plus jaki ja widze to że przejeżdzając obok parkingu na żabke mogę popatrzeć przez chwile ... innych nie widze
WIŚNIA Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Jak spadnie śnieg to będzie zasypana i jej nie zobaczysz
Gość -makaveli- Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Jak spadnie śnieg to będzie zasypana i jej nie zobaczysz mam pakiet "inteligentne odśnieżanie" ,że wiesz sama się regularnie odśnieża :laghing2:spadam spać....4.40 pobudka i na autobus jutro na GG się odezwe
Reniu Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Siemanko Many trenuje do Bydgoszcz Winter Trophy, zapomniał tylko dopiąć tylną ośkę i przejazdy już były nie takie
manny90 Opublikowano 8 Listopada 2010 Opublikowano 8 Listopada 2010 Siemanko Many trenuje do Bydgoszcz Winter Trophy, zapomniał tylko dopiąć tylną ośkę i przejazdy już były nie takie Po prostu wyczytałem w necie, że pewną kombinacją guzików na klimatroniku można odblokować quattro, niestety po testach okazało się, że jest to bzdura, tylko samochód się brudzi
Rekomendowane odpowiedzi