manny90 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Szczególnie kanał 1 i błąd 15.7 "Klapa powietrza, czasem blokowana" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 witam! Jestem zawiedziony waszym postepowaniem...pisalem na forum ze mam ograniczony dostpe do netu bo w domu remont...spot byl i nikt nawet smsa nie przyslal a pojawilbym sie...tylko nie piszcie kto nie ma numeru bo sie dwie strony naklepia :polew: pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam Kolegów... na ten temat już Pisał Krzysiu, w Czwartek jest organizowane spotkanie Grupy Audi 80 ... na spotkanie zostały zaproszone kluby A6, A3 godz. 18.00 koło Marketu L. Leclerc przy ul. Łyskowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 witam! Jestem zawiedziony waszym postepowaniem...pisalem na forum ze mam ograniczony dostpe do netu bo w domu remont...spot byl i nikt nawet smsa nie przyslal a pojawilbym sie...tylko nie piszcie kto nie ma numeru bo sie dwie strony naklepia :polew: pozdro no jak bym miala numer to bym napisala :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 [br]Dopisany: 08 Listopad 2010, 17:04_________________________________________________Pogoda tylko spać iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam Kolegów... na ten temat już Pisał Krzysiu, w Czwartek jest organizowane spotkanie Grupy Audi 80 ... na spotkanie zostały zaproszone kluby A6, A3 godz. 18.00 koło Marketu L. Leclerc przy ul. Łyskowskiego myślę że trzeba tam wpaść koledzy postarajmy się wpaść jakąś grupą konkretną czwartek jest wolny także jest to warte uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar865 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 Witam Kolegów... na ten temat już Pisał Krzysiu, w Czwartek jest organizowane spotkanie Grupy Audi 80 ... na spotkanie zostały zaproszone kluby A6, A3 godz. 18.00 koło Marketu L. Leclerc przy ul. Łyskowskiego myślę że trzeba tam wpaść koledzy postarajmy się wpaść jakąś grupą konkretną czwartek jest wolny także jest to warte uwagi ja mam wyjazd i nie ogarne wrocic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 witam! Jestem zawiedziony waszym postepowaniem...pisalem na forum ze mam ograniczony dostpe do netu bo w domu remont...spot byl i nikt nawet smsa nie przyslal a pojawilbym sie...tylko nie piszcie kto nie ma numeru bo sie dwie strony naklepia :polew: pozdro witam! Jestem zawiedziony waszym postepowaniem...pisalem na forum ze mam ograniczony dostpe do netu bo w domu remont...spot byl i nikt nawet smsa nie przyslal a pojawilbym sie...tylko nie piszcie kto nie ma numeru bo sie dwie strony naklepia :polew: pozdro Witam Kolegów... na ten temat już Pisał Krzysiu, w Czwartek jest organizowane spotkanie Grupy Audi 80 ... na spotkanie zostały zaproszone kluby A6, A3 godz. 18.00 koło Marketu L. Leclerc przy ul. Łyskowskiego myślę że trzeba tam wpaść koledzy postarajmy się wpaść jakąś grupą konkretną czwartek jest wolny także jest to warte uwagi ja mam wyjazd i nie ogarne wrocic Ja również. Na 90%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ja jeszcze nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 jak nie bedzie padalo i nie bedzie az tak zimno to czemu nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 ja może podjadę, ale nic pewnego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 zimno to pewnie będzie... ważne aby poprostu nie padało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierownik Opublikowano 8 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2010 No takich bzdur jeszcze nie slyszalem, a raczej nie czytałem http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Ten-czas-nadchodzi-W-srode-rozpocznie-sie-III-wojna-swiatowa,wid,12832451,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Dzieńdoberek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 No takich bzdur jeszcze nie slyszalem, a raczej nie czytałem http://niewiarygodne.pl/kat,1017181,title,Ten-czas-nadchodzi-W-srode-rozpocznie-sie-III-wojna-swiatowa,wid,12832451,wiadomosc.html Teraz już wiecie, czemu moje auto brudne, manewry przed wojną Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Trzymajcie kciuki... szykuje się modzik, na razie nic nie mówię by nie zapeszyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 pelen fisior :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Skóra albo program Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 9 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2010 Nie ale blisko w czwartek wstępnie jestem ugadany na dila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi