Newman Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 ja mam swoja wojne w robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 no jak fajnie mieć znów wolne :radocha: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 zamowile sobie koszulke, mialem wrzucic w watku o koszulkach ale nie bede robil tam zamieszania.... i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 trzeba było czerwoną sobie wziąć :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 bez przesady..... nie lubie czerwonego koloru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 bez przesady..... nie lubie czerwonego koloru :laghing2: dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Cholera... W lewym reflektorze coś stało się z soczewką. Jest obrócona, a do tego granica światła ma jakby inny przebieg. Spotkał się ktoś z czymś takim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 a tu wszyscy śpią ?? :blink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 10 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 nie wszyscy :> jak narazie przezywam to, ze mam 4 dni wolnego :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
No Name Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 hey ktos wpada dzisiaj o 18 do torunia na spocik ?[br]Dopisany: 11 Listopad 2010, 10:33_________________________________________________ bez przesady..... nie lubie czerwonego koloru a sam masz czerwone autko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 właśnie.. rusza ktoś z bdg do torunia dzsiaj? Wrazie co to ja chetnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja mykam na Poznań dzisiaj :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Ja prawdopodobnie wpadam na 18 Damian Enzy i Komar raczej też ale to niech się zainteresowani również wypowiedzą a tak wogóle to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 mnie nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 w taką pogodę też zbytnio mi się nie chce ruszać tyłka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Panowie nie jest źle... z Cukru tez nie jesteście chyba prawdopodobnie ekipa się z Torunia na zlocie pojawi jakaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 szkoda, że ekipa z Torunia na spot do Bydgoszczy tak chętnie nie przyjeżdża.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 szkoda, że ekipa z Torunia na spot do Bydgoszczy tak chętnie nie przyjeżdża.. w taką pogodę też zbytnio mi się nie chce ruszać tyłka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 dropsone, bardziej mi chodziło o poprzednie spoty jak była ładna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 11 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi