przemciotorun Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 jak dostaniesz maty do recaro zmienisz klimatronik, to pewnie ze idzie
komar865 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 jak dostaniesz maty do recaro zmienisz klimatronik, to pewnie ze idzie uuu musze poszukac i przekalkulowac temat widze dzieki![br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 15:06_________________________________________________dropson widzialem ze po wtyczkach jestes wstanie mi powiedziec czy jest mata czy nie i czy trzeba tylko instalacji czy zle doczytalem?
89pawel89 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Witam:) Gdyby ktoś był zainteresowany posiadam wiele gratów od Audi A4 B5 96' 2.8 AAH, na dobrej opcji :m.in. grzane d*py, bose. jaki kolor wnętrza?? Nie wiem jak Ci opisać ten kolor jest to jasne wnętrze, jasny beż czy coś takiego. Zestaw z grzanymi d*pami i podłokietnikiem, uszkodzony (połamane zawiasy). Jakbyś był zainteresowany to proszę o kontakt na pw.
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Nie wiem jak Ci opisać ten kolor jest to jasne wnętrze, jasny beż czy coś takiego. Zestaw z grzanymi d*pami i podłokietnikiem, uszkodzony (połamane zawiasy). Jakbyś był zainteresowany to proszę o kontakt na pw. ja mam granatowe (niebieskie) wnętrze to odpada.....sory
przemciotorun Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 jak dostaniesz maty do recaro zmienisz klimatronik, to pewnie ze idzie uuu musze poszukac i przekalkulowac temat widze dzieki![br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 15:06_________________________________________________dropson widzialem ze po wtyczkach jestes wstanie mi powiedziec czy jest mata czy nie i czy trzeba tylko instalacji czy zle doczytalem? zielona wtyczka 6 pinow 2 grube, 2 cienkie i 2 brakuje
Artur82 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 bedzie kolejny mod...spryski mgielkowe...
przemciotorun Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 bedzie kolejny mod...spryski mgielkowe... dobry mod, jak by byly do b5 to tez bym zmienil
Blondi89 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ma może ktoś na sprzedaż lampy przednie do b5?
Kierownik Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 bedzie kolejny mod...spryski mgielkowe... dobry mod, jak by byly do b5 to tez bym zmienil w poliftach były bynajmniej mi sie wydaje ze mam
Reniu Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ma może ktoś na sprzedaż lampy przednie do b5? Sprecyzuj jeszcze czy przedlift czy polift
przemciotorun Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 bedzie kolejny mod...spryski mgielkowe... dobry mod, jak by byly do b5 to tez bym zmienil w poliftach były bynajmniej mi sie wydaje ze mam chyba nie, ale niewiem napewno, w przedliftach niema na 100% i trudno cos dorezac, a wydaje mi sie ze byly by lepsze...
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ma może ktoś na sprzedaż lampy przednie do b5? jak do przedlifta to ja mam komplet
Artur82 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 bedzie kolejny mod...spryski mgielkowe... dobry mod, jak by byly do b5 to tez bym zmienil w poliftach były bynajmniej mi sie wydaje ze mam Kierownik raczej sie mylisz bo nawet w B7 jeszcez audi tego nie wkladalo...i nie da sie kupic p&p...trzeba troszke pokombinowac
Blondi89 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ma może ktoś na sprzedaż lampy przednie do b5? Sprecyzuj jeszcze czy przedlift czy polift Wszystko jedno bo potrzebujemy je na wczoraj, ważne tylko żeby cena nie była wygórowana. Reniu, Grzechu to poproszę info na PW;)
Kierownik Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 bedzie kolejny mod...spryski mgielkowe... dobry mod, jak by byly do b5 to tez bym zmienil w poliftach były bynajmniej mi sie wydaje ze mam Kierownik raczej sie mylisz bo nawet w B7 jeszcez audi tego nie wkladalo...i nie da sie kupic p&p...trzeba troszke pokombinowac musiał by się Jędrzej wypowiedzieć , bo kiedys jak jechal moim samochodem to cos wlasnie gadalismy o spryskach
Artur82 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kiero mozliwe, ze masz ale z tego co wyczytalem na forum to seryjnie mgielkowych w audi a4 nie montowali
Gość -makaveli- Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kieras może ta babka co od niej brałeś fure była rezaczem na miare Dropsona
przemciotorun Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Kieras może ta babka co od niej brałeś fure była rezaczem na miare Dropsona jak by byla no moim poziomie to juz dawno by tam turbina i quattro siedzialo
Kierownik Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 oj nie gadaj , bo teraz buja sie b7 2.0 TFSi w USA style sama pewnie rezala
Rekomendowane odpowiedzi