Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

u mnie nigdy nie jeździł...

Gość -makaveli-
Opublikowano

u mnie nigdy nie jeździł...

wczoraj jechał....taki groszkowy :naughty:
Opublikowano

do :bry:

Opublikowano

:siema:

Bedzie dzis ktos na tym spocie, o ktorym cisza jak makiem zasiał ?? !!

Opublikowano

Artur ja dzisiaj raczej odpadam.... gdzieś tam predzej wyszła propozycja spotkania się w większym gronie krótko przed świętami

Opublikowano

Przypominam o propozycji Majkela:

tak myślałem żeby w grudniu jakis wiekszy spocik zrobić jeszcze w starym roku co by z wprawy nie wyjść, może tak 19 grudnia po środku między toruniem a bydgoszczą np w Karczmnie pod gołębiem żeby marudzenia nie było :gwizdanie:

na ten to nie wiem osobiście :tongue4:, a nie widzę też wypowiedzi no ten ktory zap[roponowalem :mysli:

Opublikowano

Ja będę

Opublikowano

mnie nie bydzie :thumbdown:

Opublikowano

Majki Twoja propozycja jak najbardziej aktualna...z tym, ze najpier jest kolej na Bydgoszcz...

Petara a gdzie jest jakis ciekawy placyk??

Opublikowano

chłpoakom troszkę nie poszło :polew:

Jazda Bokiem Maluchem Fiat 126p[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 12:17_________________________________________________

Chlopaki gdzie dzis spot bo chcialbym zawitac ale najlepiej gdzies na duzym zasniezonym placu[ :kox:

Petara :mysli:???

ja pierd..le gdzie ty się podziewałeś chłopie

Opublikowano

Gdzie szlo :polew:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 12:54_________________________________________________Slyszalem cos o opcji snieznych wojazy takze wpadem MB :tongue4: Artur slyszalem wlasnie ze lakiernia w PES-ie sie pali ;(??

Opublikowano

Nie wiem koledzy czy uda mi się dzisaij wyrwać... mam imprezkę rodzinną. W ogóle to o której i gdzie spotkanie?

Opublikowano

nie, nie bylem tam wlasnie wrocilem lakiernia sie nie palila...nie pozwolibym na to :decayed:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2010, 14:29_________________________________________________zostawmy 17:00 pod Tesco...pewnie bedzie nas nie wielu ale spot jest spot :tongue4:

Gość -makaveli-
Opublikowano

eee pod Tesco to nie jade....bo w Auchanie i LM to byłbym na zakupach przy okazji :gwizdanie:

Opublikowano

Może uda mi się jakoś dotrzeć... nic nie obiecuje.