Reniu Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Przecież nie mówię, że był planowany :gwizdanie: odpowiadam tylko na Twój zarzut że coś nam nie wyszło. Kolej na Bydgoszcz tylko ost coś Wam nie wyszło i Jędrek sam pojechał. Z mojej strony kończę dyskusję, podjedziecie tam gdzie bardziej Wam będzie pasować
damian_qbass Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Witam... widzę że znów zaczynają się robić jakieś niepotrzebnie zgrzyty które jak zawsze nie prowadzą do pojednania, owszem Bydgoszcz jest planowana... rozumiem że Panie i Panowie z Bydgoszczy Mają bliżej poprostu do cieplutkiego domku i cieplutkich bamboszy :)generalnie jest mi to obojetne gdzie podjade, bo jeśli bedzie pogoda to i można się przejechać do Bydgoszczy...a jak bedą znów mrozy -20 :mysli: ale z tego co pamiętam ostatnimi czasy to Spota w Toruniu już dawno nie było czysz to też nie prawda??? nie chce tutaj zadużo mieszać czy wypisywać na kogoś obelg zupełnie bezpodstawnych, ale osobiście uważam także że chyba warto się spotkać w ciepłym miejscu do tego przy dobrej kawie czy herbacie mówie do wszystkich żebyście nie stawiali sprawy tak jednostronnie tak jak to ma miejsce... wy chcecie w Bydgoszczy i koniec, zupełnie nie bierzecie pod uwage innego rozwiązania, czy gdyby był spot np w Fordonie tam gdzie Grzesiu proponował w tej pizzerni także zostalibyście przy swoim? a myśle że to miejsce jest równie dobre co Karczma, tylko czy wy byście chcieli... nie można też być takim zaborczym bo takim myśleniem daleko się nie zajdzie organizując spoty ... zero kompromisów.. ale nic na siłe jak to się mówi... jeśli wolicie marznać pod Tesco.... to już jest wasz wybór
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 nie wstyd wam zapraszać gości z Torunia na taką wioche ?? widzieliście jak Fordońska wygląda na odcinku od mostu w fordonie do wyścigowej w obie strony?? dziura na dziurze(tego ominąc nawet nie można....pozostaje zacisnąć zęby) o innych drogach nie wspominając na trasie z bydg do torunia to chociaż dziur nie ma
damian_qbass Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 to już nie chodzi o dziury... wszędzie trzeba na nie uważać w zime bo jest ich masakryczna ilość... w Toruniu także pełno.... ale warto się spotkać we wspólnym gronie a nie robią się jakies idiotyczne grupy... dosłownie żal.... trzeba ulec czasem i zrobić coś dla drugiej osoby a nie robić tak bo samemu wygodnie. bliżej .. ciekaw jestem gdyby ktoś załatwiał koszulki z Torunia jak by to wyglądało... [br]Dopisany: 04 Styczeń 2011, 11:08_________________________________________________i to tyle z mojej strony w dziecinnych kłótniach nie mam zamiaru brać udziału... moge podjechac tutaj i tutaj... ale na dłuższą mete tak być nie może.... Pozdrawiam i życze wszystkim miłego dnia
krzychu-trn Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Jak wyżej nie chodzi o dziury tylko o zwykłe spotkania w ciepłym wypić coś zjeść itd.Tak jak Grzesiu wspominał ma koło siebie knajpkę którą również można sprawdzić. Po co byl zakładany wątek odnośnie nowych miejsc spotkań skoro z tego nie chcecie korzystać
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Grzechu, o jakiej knajpce mowa? o tej nowej pizzerii na Wyzwoleniahttp://miasteria.pl/miejsce/Pizzeria-Bianconeri-Bydgoszcz.html 9/10 w ocenie klientów :gwizdanie:
Blondi89 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Raz tylko tam byłam ale jest a do tego jak jest cieplej to maja parosolki na zewnatrz, no ale na to musimy jeszcze poczekać.
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Blondi a jak Ci smakowała pizza z pieca palonego drewnem?? na moje to bez porównania z elektrykami parasole latem to wogóle kox bo kolo samochodów praktycznie mozna zjeśc i się napić
krzychu-trn Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 O to właśnie chodzi tylko pytanie co zresztą osób. Bo my sb możemy tylko jak znowu usłysze jedzcie tam gdzie wam bardziej odpowiada to oczym mamy rozmawiać
Blondi89 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 Mijscówka faktycznie dobra, my z Grzechem to możemy na piechote podjeść i hehe
tomiczka Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 To chyba najlepszy pomysł na nasze spoty. Wszyscy zajmą się jedzeniem pizzy i nie będzie szans na słowne pojedynki
Gość -makaveli- Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 my z Grzechem to możemy na piechote podjeść i hehe ja mogę w laczkach z klatki wyjśc i będe na miejscu i możemy coś dziabnąć
krzychu-trn Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 To chyba najlepszy pomysł na nasze spoty. Wszyscy zajmą się jedzeniem pizzy i nie będzie szans na słowne pojedynki haha nie chodzi o jakieś potyczki słowne tylko o to żeby sb posiedzieć pogadać w ciepłym, przyjdzie wiosna czy lato można śmigać na Łuczniczke czy co kolwiek
Newman Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja generalnie moge podjechac byle gdzie ale max do polowy drogi do torunia bo w koncu trzeba sie trzymac kalendarza czyli teraz spotu w bydzi.
krzychu-trn Opublikowano 4 Stycznia 2011 Opublikowano 4 Stycznia 2011 ja generalnie moge podjechac byle gdzie ale max do polowy drogi do torunia bo w koncu trzeba sie trzymac kalendarza czyli teraz spotu w bydzi. O tym właśnie piszemy od długiego czasu, że Karczma jest optymalna ale jakoś nie wszystkim to odpowiada.
Rekomendowane odpowiedzi