karolusss Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Karlo a podlacz sie gdzies pod komputer...moze padl sterownik tempo, ktory jest pod kierownica (modul)... Artur nie mam kabelka musialbym zamowic na allegro albo cos a to potrwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 14:57_________________________________________________ [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 11:21_________________________________________________ :oklaski: http://zyciebydgoszczy.pl/drogi-jak-ser-szwajcarski jechałem do centrum Bydgoszczy w zeszłym roku latem i też było kilka sporych....[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 11:22_________________________________________________Panowie jakiś mini Spot wieczorem? i co z tym spotem w ogóle to chyba jakaś pomyłka??? ma być w niedzielę z tego co wiem, co Damian miał na myśli, pojęcia nie mam, napisał i znikł, wsiąkł, zaginął [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 15:59_________________________________________________a w ogóle to śnieg zaczął padać i to konkretnie, bynajmniej w toruniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 jaka pomyłka... myślałem o czymś o jakimś spociku ... Majki Ty byłeś predzej zajęty... z Krzysiem się tylko spotkałem, koledzy z Bydgoszczy mają swoje zajęcia... tylko Karoluss się pisął i Reniu a i tak póżniej miał rodzinną imprezke..wiec propozycja upadła... zostaje Niedziela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Newman, jeśli mówisz o niebieskiej MX-5 (roadster) to kierownikiem jej był Paweł -> teraz właścicielem jest mój brat. Piotr ma MX-6 (coupe), ale.. seryjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 jaka pomyłka... myślałem o czymś o jakimś spociku ... Majki Ty byłeś predzej zajęty... z Krzysiem się tylko spotkałem, koledzy z Bydgoszczy mają swoje zajęcia... tylko Karoluss się pisął i Reniu a i tak póżniej miał rodzinną imprezke..wiec propozycja upadła... zostaje Niedziela Nie miałem dostępu do netu więc po prostu przy okazji podjechałem pod Tesco by zobaczyć czy coś się dzieje. Bramy zamknięte więc zrobiłem szybką rundkę dookoła i do domu. Niedziela tak czy inaczej jest aktualna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 w niedzielę tesco czy łuczniczka bo z tego co wiem to Thom4s z Grudziądza się wybiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 [br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 19:19_________________________________________________Panowie ile w świeciu A4 śmiga z tego 6 jest w klubie a reszta sie nie garnie żeby sie przyłączyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 i prawie żadna nie przyjeżdża.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 no to moze kolejny spot zrobmy w swieciu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 wogóle od dawna nie pojawił się w Naszym gronie "klubowicz" z prawdziwego zdarzenia :gwizdanie: przychodzi sporo osób do newbie z regionu ale kończy się na przywitaniu mimo zaproszeń na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wera :) Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Nie miałem dostępu do netu więc po prostu przy okazji podjechałem pod Tesco by zobaczyć czy coś się dzieje. Bramy zamknięte więc zrobiłem szybką rundkę dookoła i do domu. Niedziela tak czy inaczej jest aktualna. reniu zamkniete bo dzis ustawowo wolne mamy ale jak cos to juz jutro o 6:00 otwarte :>[br]Dopisany: 06 Styczeń 2011, 20:30_________________________________________________a wy wszyscy spicie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja też nie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 ja dopiero z pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 Newman, jeśli mówisz o niebieskiej MX-5 (roadster) to kierownikiem jej był Paweł -> teraz właścicielem jest mój brat. Piotr ma MX-6 (coupe), ale.. seryjne no i wlasnie o tym mowie.. co racja to racja... mi wlasnie nie chodzilo o mx5 a mx6.. tez chcialem taka kupic kiedys... jest tez wersja z 4 skretnymi kolami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 czy Piotr wygrał z Kubą to nie wiem... natomiast wiem, że Paweł pocisnął rs4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2011 patrzałem sobie na te Newbie... kilka osób z Torunia w przeciągu 2 miesięcy dołączyło do tego forum... aż dziwne że jeszcze nikt nowy się nie pojawił na spotach... więc mam PROŚBĘ... jeśli ktoś z nowo przybyłych fanatyków Audi czyta to nasze forum to ogromnie zapraszam na najbliższy spot i do uszestniczenia w dyskusjach NIE WSTYDZIĆ SIĘ... NIE GRYŹIEMY... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 czy Piotr wygrał z Kubą to nie wiem... natomiast wiem, że Paweł pocisnął rs4 a tego to tez nie wiem chodzilo mi raczej ze dobrze mnie skorygowales z ta mazda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reniu Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Siemano Co dzisiaj w ogóle za dzień? Co to za jednodniowy weekend był wczoraj Kto tyle wody wylał na ten lód Koofa jak mi się nic nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majki77 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 tyż mi się nie chce kur..... jaka chlapa, ja pierdo.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi