hbd Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Tomek4don ja będę jechał, może wystartujemy z pod Lidla? Godzinę tylko podaj
nowekbdg Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 znaczy sie rafi;) my z pod asa szwederowo brzozowa:)
przemciotorun Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 gadalem dzis z rafim i chyba go jutro nie bedzie - praca
Tomek4don Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 to zgadajmy sie za mostem przed torami przed ta gorka tam jest stacja po prawej stronie chyba petrochemia plock tam moze /????? tylko o ktorej godz 19 jakos moze tak nawet do 19:15 czekamy tam co wy na to?????
Petara Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 ja tam moge byc ale 19 30 Bo na moje nie ma co wczesniej.80 ładna trasa i sie leci chwila do TRN
hbd Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Przyjedzmy tak na 19:20 i tak zanim ruszymy to będzie 19:30 ;]
nowekbdg Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 tez tak mysle ja dzis robie fure w gnieznie:)
Reniu Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 No to do zobaczenia ok 19.20 na stacji po prawej za mostem. Chwilkę poczekamy aż reszta kolumny się zbierze i wio
Tomek4don Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 ok to tez tak 19:20 bede na stacji przed torami po prawej stronie. dozobaczenia
hbd Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Dzięki Panowie za spocik Tylko nie wiem czy przy kolejnej okazji powinienem prowadzić peleton.. prawie zabiłem jakiegoś złamasa na motorze bez świateł...
Petara Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 No gosciu kozak był Mnie tylko zastanawia dlaczego z napzeciwka światłami mrugali co??Reniu moze masz cos do powiedzenia w tym temacie :gwizdanie:?Moze Nowek miał racje ze Ci za wysoko daja??
hbd Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Raz to na mnie mrugali.. zapomniałem ze na długich daje ;]
Petara Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 NIe to spoko domyśliłemsie :> A tak generalnie to prędkośc przelotowa to
hbd Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 No już usłyszałem, że mam ciężką nogę ;] :gwizdanie:
Petara Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 NIe no spoko było Przynajmniej szybko traska minęła :gwizdanie: Tylko nie chciałbym być naszymi klockami jakbyśmy musieli ostro hamować Na petrochemii w Strzyżawie wywiązałą się ciekawa rozmowa odnośnie prac...Jak ktoś coś ma do zaoferowania(chodzi o jakieś posady) to niech pisze moe na forum się ktoś znajdzie kto aktualnie czegoś szuka :gwizdanie: A tak szczerze to nawet sam bym sobie prace zmienił :gwizdanie:
Tomek4don Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 No Reniu jechałem przed tobą i powiem że strasznie walą po oczach twoje lampy napewno masz za wysoko je ustawione.
nowekbdg Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 no bardzo wysoko;d tego pacjenta to wogole nie widzilem ziomk powiedzial ze cos jedzie;d a tak to git
Rekomendowane odpowiedzi