Reniu Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 do jutra to pamiętaj .... jutro o 17 pod PiP w Toronto bardzo śmieszne [br]Dopisany: 15 Styczeń 2011, 08:18_________________________________________________ w sumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_qbass Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Newman Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 siema... ja na 99 % jade do toronto w niedziele. ale.... tak sie sklada ze moj kolega żużlowiec jezdzi w toruniu w niedziele na Tortorze na zawodach zuzlowych na lodzie... zaczyna sie wlasnie o 17 wiec moznaby sie dogadac na wspolny przejazd do torunia w sumie. ale na spocie chyba jednak nie bede. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jednak jade w niedziele do toronto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafi_a4 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 dla ciebie grzechu http://allegro.pl/makaveli-branded-tupac-2pac-prosto-z-usa-i1414662461.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Rafi z Poznaniu jest sklep firmy Makaveli Branded (jedyny w PL) mają ciuchy bardziej dla "skejtów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Jasna cholera... Moja głowa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 no prosze http://zyciebydgoszczy.pl/oko-wielkiego-posterunkowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manny90 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Często stoi na shellu przy fordońskiej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-trn Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 O której jutro ten spot ? i gdzie się spotykamy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 mi tam obojętne czy 16 czy 17 z Majkim pisałem to myśli tak samo, że obojętnie także wypowiadać się smiało ,żeby potem marudzenia nie było :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blondi89 Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Tak wygląda moje koło po wyjeździe do Ina Teraz mam 1 alusa hehe, a powrót był na lawecie bo mam tylko zapasówke w sprayu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Tak wygląda moje koło po wyjeździe do Ina Teraz mam 1 alusa hehe, a powrót był na lawecie bo mam tylko zapasówke w sprayu wiem coś o tym w zeszłym tygodniu byłem w Inowrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 SIEMA Z RANA!![br]Dopisany: 16 Styczeń 2011, 10:16_________________________________________________Najbliższy spot: niedziela, 9 stycznia 2011, godz. 18.00, Bydgoszcz, dolny parking Tesco lub HWS Łuczniczka ZAPRASZAMY!!! że KE? i tak ludzie jeżdżą pod łuczniczke albo Tesco,a wszyscy klubowicze w Toronto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Witam wszystkich Od 12 do 15 mam czas wolny w Bydgoszczy, jakby ktoś miał chęć na spontana to 695903571 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość -makaveli- Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Kempes podjedz do fordonu jak chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kempes_1985 Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Mogę podjechać niema sprawy. Właśnie się ugaduję z Wiśnią bo chciał się podpiąć pod kompa, a On wie gdzie Ciebie znaleźć chbya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 16 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi