karolusss Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Wszystkiego naj naj Petara I dzien dobry wszystkim
nowekbdg Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 najlepszego petara petare spotkalem bedzie na spocie
majki77 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 najlepszego petara petare spotkalem bedzie na spocie to nie był On Petara już nie jeździ na spoty
Reniu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ja tam go pamiętam ze spotu na którym Ciebie nie było
majki77 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ja tam go pamiętam ze spotu na którym Ciebie nie było po pierwsze nie szukaj zaczepki po drugie już nie miałem audi :gwizdanie: po trzecie i tak częściej niż niektórzy podjeżdżam nadal :tongue4:
manny90 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ja tam go pamiętam ze spotu na którym Ciebie nie było po pierwsze nie szukaj zaczepki po drugie już nie miałem audi :gwizdanie: po trzecie i tak częściej niż niektórzy podjeżdżam nadal :tongue4: Hmmm... Petara nie był Audi
Reniu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ja tam go pamiętam ze spotu na którym Ciebie nie było po pierwsze nie szukaj zaczepki po drugie już nie miałem audi :gwizdanie: po trzecie i tak częściej niż niektórzy podjeżdżam nadal :tongue4: Po czwarte nie napinaj się tak Hmmm... Petara nie był Audi Owned
majki77 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Ja tam go pamiętam ze spotu na którym Ciebie nie było po pierwsze nie szukaj zaczepki po drugie już nie miałem audi :gwizdanie: po trzecie i tak częściej niż niektórzy podjeżdżam nadal :tongue4: Po czwarte nie napinaj się tak Hmmm... Petara nie był Audi Owned ja to na luzaka wyjebane mam nie chciałbyś żebym zaczął tu wymieniać napinaczy
Reniu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Wymieniaj, wymieniaj Przypomnij nam jeszcze kilka razy jakim jesteś masterem frekwencji i jak bardzo masz wyjebane na wszystko
krzychu-trn Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 A cóż tu się znowu dzieje koledzy
Reniu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Nic, absolutnie nic, rozluźniamy atmosfere przed weekendem Są żarty i odpowiedzi na żarty
krzychu-trn Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Rozumiem rozumiem czyli nic nowego a wogóle kto wpada na spota ?[br]Dopisany: 21 Styczeń 2011, 12:21_________________________________________________Reniu zmień nagłówek żeby nowi użytkownicy wiedzieli co gdzie i jak a nóż widelec ktoś nowy wpadnie
Reniu Opublikowano 21 Stycznia 2011 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Nosz kutfa starość nie radość, zapomniałem zmienić, skleroza...
Rekomendowane odpowiedzi