Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Meetingi KUJAWSKO-POMORSKIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SPOT GRUPY KUJAWSKO-POMORSKIEJ - 23.01.2011 - PARKING PRZY KRZYŻU POPIEŁUSZKI - GODZ. 16.30

1.Grzechu

2.Damian

3.Krzychu

4.Wiśnia

5.Nowek

6.Majki

7.Reniu (50%)

8.Konrad

9.Wera (50%)

• Odpowiedzi 43.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jedrekx

5090

• Reniu

3603

• Artur82

2597

• WIŚNIA

2452

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzechu.. szczerze mówiąc nie widzę sensu wkładania nowych rzeczy jak co chwile powtarzasz, że chcesz sprzedać... ja bym na Twoim miejscu wkładał nowe rzeczy jak się nie sprzeda i zdecydujesz, że zostaje.. bo to bez sensu lekko mówiąc

Opublikowano

Grzesiu jak to Grzesiu :dance2:

Dobrywieczórek wszystkim :hi:

Opublikowano

Grzechu.. szczerze mówiąc nie widzę sensu wkładania nowych rzeczy jak co chwile powtarzasz, że chcesz sprzedać... ja bym na Twoim miejscu wkładał nowe rzeczy jak się nie sprzeda i zdecydujesz, że zostaje.. bo to bez sensu lekko mówiąc

grześ jej nie sprzeda :wink4: to sie nazywa miłość :naughty:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________

Nie dopisywałem się nigdy i nie dopiszę się teraz - mam plan żeby przyjechać a plany się lubią zmieniać. Miałem plan jutro kaca leczyć ale się wszystko posypało i znowu sam sączę browara przed kompem.

już sie nie tłumacz,jutro jak nie przyjedziesz to będziesz sie wieczorem na forum tłumaczyć :evil:

Gość -makaveli-
Opublikowano

bezsensu jest zbierać na złotą trumne :naughty: kasa jest po to żeby ją wydawać :kox: ja nie lubie forsy i ona mnie nie lubi...więc po co mamy być razem :mysli:

:polew:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 23:32_________________________________________________nowy mod się szykuje :kox:

nowe kółka :good:

http://allegro.pl/kolo-kolko-przednie-quinny-buzz-sprawne-okazja-i1396769141.html

Opublikowano

bezsensu jest zbierać na złotą trumne :naughty: kasa jest po to żeby ją wydawać :kox: ja nie lubie forsy i ona mnie nie lubi...więc po co mamy być razem :mysli:

:polew:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 23:32_________________________________________________nowy mod się szykuje :kox:

nowe kółka :good:

http://allegro.pl/kolo-kolko-przednie-quinny-buzz-sprawne-okazja-i1396769141.html

chyba do przyczepki :decayed:

Opublikowano

Wierzysz, że grzechu opchnie żabkę? :P

Opublikowano
:drunk: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KRZYSIU :drunk:
Opublikowano

Grzechu.. szczerze mówiąc nie widzę sensu wkładania nowych rzeczy jak co chwile powtarzasz' date=' że chcesz sprzedać... ja bym na Twoim miejscu wkładał nowe rzeczy jak się nie sprzeda i zdecydujesz, że zostaje.. bo to bez sensu lekko mówiąc

[/quote']

grześ jej nie sprzeda :wink4: to sie nazywa miłość :naughty:[br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________

Nie dopisywałem się nigdy i nie dopiszę się teraz - mam plan żeby przyjechać a plany się lubią zmieniać. Miałem plan jutro kaca leczyć ale się wszystko posypało i znowu sam sączę browara przed kompem.

już sie nie tłumacz,jutro jak nie przyjedziesz to będziesz sie wieczorem na forum tłumaczyć :evil:

Nie tłumacze sie, a kac pewnie bedzie bo pare jasiow zapitych browarami poszlo

wszyscy spia??

Opublikowano

:hi:

najlepszego KrzychuTrn, dużo zdrówka przede wszystkim :>

:kawa:

Opublikowano

zdrowia,szczescia Krzychu :drunk:

Opublikowano

Grzesiu masz dla mnie żarówki??? :pleasantry:

Opublikowano

KRISTOFER wszystkiego naj :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: