wera :) Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 SPOT GRUPY KUJAWSKO-POMORSKIEJ - 23.01.2011 - PARKING PRZY KRZYŻU POPIEŁUSZKI - GODZ. 16.30 1.Grzechu 2.Damian 3.Krzychu 4.Wiśnia 5.Nowek 6.Majki 7.Reniu (50%) 8.Konrad 9.Wera (50%)
jedrekx Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Grzechu.. szczerze mówiąc nie widzę sensu wkładania nowych rzeczy jak co chwile powtarzasz, że chcesz sprzedać... ja bym na Twoim miejscu wkładał nowe rzeczy jak się nie sprzeda i zdecydujesz, że zostaje.. bo to bez sensu lekko mówiąc
damian_qbass Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Grzesiu jak to Grzesiu Dobrywieczórek wszystkim
WIŚNIA Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Grzechu.. szczerze mówiąc nie widzę sensu wkładania nowych rzeczy jak co chwile powtarzasz, że chcesz sprzedać... ja bym na Twoim miejscu wkładał nowe rzeczy jak się nie sprzeda i zdecydujesz, że zostaje.. bo to bez sensu lekko mówiąc grześ jej nie sprzeda to sie nazywa miłość [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________ Nie dopisywałem się nigdy i nie dopiszę się teraz - mam plan żeby przyjechać a plany się lubią zmieniać. Miałem plan jutro kaca leczyć ale się wszystko posypało i znowu sam sączę browara przed kompem. już sie nie tłumacz,jutro jak nie przyjedziesz to będziesz sie wieczorem na forum tłumaczyć
Gość -makaveli- Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Grzechu.. szczerze mówiąc nie widzę sensu wkładania nowych rzeczy jak co chwile powtarzasz, że chcesz sprzedać... ja bym na Twoim miejscu wkładał nowe rzeczy jak się nie sprzeda i zdecydujesz, że zostaje.. bo to bez sensu lekko mówiąc bezsensu jest zbierać na złotą trumne kasa jest po to żeby ją wydawać ja nie lubie forsy i ona mnie nie lubi...więc po co mamy być razem [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 23:32_________________________________________________nowy mod się szykuje nowe kółka http://allegro.pl/kolo-kolko-przednie-quinny-buzz-sprawne-okazja-i1396769141.html
przemciotorun Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Grzechu.. szczerze mówiąc nie widzę sensu wkładania nowych rzeczy jak co chwile powtarzasz, że chcesz sprzedać... ja bym na Twoim miejscu wkładał nowe rzeczy jak się nie sprzeda i zdecydujesz, że zostaje.. bo to bez sensu lekko mówiąc bezsensu jest zbierać na złotą trumne kasa jest po to żeby ją wydawać ja nie lubie forsy i ona mnie nie lubi...więc po co mamy być razem [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 23:32_________________________________________________nowy mod się szykuje nowe kółka http://allegro.pl/kolo-kolko-przednie-quinny-buzz-sprawne-okazja-i1396769141.html chyba do przyczepki
manny90 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Opublikowano 22 Stycznia 2011 Grzechu.. szczerze mówiąc nie widzę sensu wkładania nowych rzeczy jak co chwile powtarzasz, że chcesz sprzedać... ja bym na Twoim miejscu wkładał nowe rzeczy jak się nie sprzeda i zdecydujesz, że zostaje.. bo to bez sensu lekko mówiąc Wierzysz, że grzechu opchnie żabkę?
damian_qbass Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KRZYSIU
Kempes_1985 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Grzechu.. szczerze mówiąc nie widzę sensu wkładania nowych rzeczy jak co chwile powtarzasz' date=' że chcesz sprzedać... ja bym na Twoim miejscu wkładał nowe rzeczy jak się nie sprzeda i zdecydujesz, że zostaje.. bo to bez sensu lekko mówiąc [/quote'] grześ jej nie sprzeda to sie nazywa miłość [br]Dopisany: 22 Styczeń 2011, 23:07_________________________________________________ Nie dopisywałem się nigdy i nie dopiszę się teraz - mam plan żeby przyjechać a plany się lubią zmieniać. Miałem plan jutro kaca leczyć ale się wszystko posypało i znowu sam sączę browara przed kompem. już sie nie tłumacz,jutro jak nie przyjedziesz to będziesz sie wieczorem na forum tłumaczyć Nie tłumacze sie, a kac pewnie bedzie bo pare jasiow zapitych browarami poszlo wszyscy spia??
majki77 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 najlepszego KrzychuTrn, dużo zdrówka przede wszystkim :>
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 najlepszego Krzychu to pijemy na spocie
damian_qbass Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Grzesiu masz dla mnie żarówki???
nowekbdg Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 robie co moge by byc mala awaria wahacza ;(
przemciotorun Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 http://allegro.pl/nowy-sony-ericsson-xperia-x8-gwarancja-i1426613346.html
WIŚNIA Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 KRISTOFER wszystkiego naj :drunk: :drunk:
Gość -makaveli- Opublikowano 23 Stycznia 2011 Opublikowano 23 Stycznia 2011 Grzesiu masz dla mnie żarówki??? jeszcze nie przy okazji jak tam będe to wezme
Rekomendowane odpowiedzi